Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

Wienerberger: fotowedstrijd op Facebook

Bouwmaterialenproducent Wienerberger, bekend van de merken Terca, Koramic, Porotherm en Desimpel, organiseert een fotowedstrijd op Facebook.


Bedoeling is dat de bouwer of verbouwer een foto van zijn nieuwbouw- resp. renovatieproject op de speciaal hiervoor voorziene pagina op Facebook plaatst met vermelding van het gebruikte Wienerberger product: gevelstenen, kleidakpannen of kleiklinkers. De drie deelnemers die het meeste aantal stemmen weten te verzamelen voor hun foto tegen einde oktober, worden beloond met een prijs.


Hoe deelnemen?

  • Je wordt eerst fan van de Wienerberger Belgium Facebook pagina.
  • Publiceer dan een foto van je woning of (ver)bouwproject op de speciale wedstrijd pagina. Op deze foto moet nadrukkelijk Wienerberger materiaal zichtbaar zijn, t.t.z. ofwel Koramic kleidakpannen, ofwel Terca/Desimpel gevelstenen, ofwel Terca kleiklinkers. Het project (nieuwbouw, renovatie of uitbreiding) mag hoogstens 5 jaar oud zijn.
  • Verzamel dan zoveel mogelijk stemmen voor je foto. De foto met het hoogste aantal stemmen wint een iPad2. De winnaars van de tweede en derde plaats winnen respectievelijk een iPod touch en iPod nano. De wedstrijd loopt van 5 september tot en met 31 oktober 2011.Meer info en het volledige wedstrijdreglement: www.facebook.com/Wienerbergerbe


Meer info: Terca

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in