Ramen en deuren
Reportage

Welke ramen passen bij jouw bouwstijl ?

Auteur: Aliplast

Aluminium ramen heb je in verschillende uitvoeringen en kleuren. Een groot voordeel, zo vind je zeker voor jouw bouwstijl de passende ramen. Naast de vele mogelijkheden op vlak esthetiek, bieden aluminium ramen nog andere voordelen. Hoewel aluminium heel licht is, is het ook erg sterk, kwalitatief, duurzaam (100% recycleerbaar) en onderhoudsvriendelijk. Bovendien hebben ze een uitstekende isolatiewaarde.

Grote glaspartijen die zeker bij jouw huis passen ? Kies voor Max Light !

Aluminium is heel sterk en stabiel, ideaal voor grote glaspartijen die voor veel lichtinval in jouw huis zullen zorgen.  Wil je ook een raamprofiel dat bij jouw huis past ? Kies dan voor het Max Light gamma van de Belgische fabrikant Aliplast. Ongeacht de bouwstijl die je verkiest, je vindt er zeker het geschikte profiel én de juiste kleur. Bij het Max Light systeem kan je namelijk kiezen uit slanke profielen in 4 stijlvarianten: Modern, Steel, Design en Invisible. Je zinnen gezet op een moderne woning? Dan past de Max Light Modern het best bij jouw gevel: eenvoudig en strak. Bij een klassieke woning, een pastoriewoning, een fermette, maar evengoed bij een loft of een woning met industriële look, sluit de Max Light Steel prima aan. De Max Light Design uitvoering is dan weer een goede match voor hedendaagse woningen waar strak en minimalistisch de toon zetten. Helemaal verliefd op de minimalistische stijl? Kies dan voor de Max Light Invisible, waar het raamkader en de raamvleugel één geheel vormen.

Hoogwaardige isolatie tot 25 jaar lakgarantie

Wie bouwt of verbouwt moet niet enkel denken aan de looks, maar ook aan de energie-eisen. Alle nieuwbouwprojecten in België dienen sinds 2021 BEN, of bijna-energieneutraal, te zijn. Zo geldt voor de ramen een Umax van 1,5 W/m²K. Met de Max Light zit je uitstekend, dankzij een UW van 0,97 W/m²K.  Bovendien biedt Aliplast je een brede waaier aan kleuren aan, met een standaard lakgarantie van 15 jaar. Er is zelfs een reeks waarbij je van 25 jaar garantie geniet!

15 Waaslandlaan ,  9160 Lokeren

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in