Ramen en deuren
Reportage

Voor de best mogelijke bescherming zijn er nieuwe ramen met moderne beveiligingstechnologie beschikbaar.

Auteur: Kömmerling

Er vinden in Europa tal van inbraken plaats, zowel overdag wanneer bewoners afwezig zijn als 's avonds.

Het aantal inbraken in Europa is aanzienlijk en deze vinden niet alleen 's avonds, maar ook overdag plaats wanneer bewoners afwezig zijn. Inbrekers maken vooral gebruik van ramen, balkon- en terrasdeuren om woningen binnen te dringen. Gelukkig zijn moderne beveiligingsmaatregelen vaak effectief in het voorkomen van inbraakpogingen. Het loont daarom om te investeren in veilige ramen en deuren met speciale beglazing, inbraakwerende hang- en sluitwerk en extra sloten.

Er zijn verschillende weerstandsklassen voor ramen beschikbaar afhankelijk van uw persoonlijke beveiligingsbehoeften. Over het algemeen bieden weerstandsklasse RC 1 en RC 2 optimale beveiliging.

U kunt ook zelf eenvoudige maatregelen nemen om uzelf en uw woning te beschermen. Sluit bijvoorbeeld altijd alle ramen en deuren, zelfs als u maar heel even de deur uitgaat. Laat ook geen ramen op kiep- of ventilatiestand staan, zelfs niet op de bovenverdiepingen. Dit maakt het inbrekers namelijk te gemakkelijk, vooral als ze via tuinmeubelen of ladders eenvoudig toegang kunnen krijgen tot uw woning.

Vergeet niet om uw persoonlijke beveiligingsbehoeften te bespreken met een specialist op het gebied van ramen en deuren. Hij kan u adviseren over de beste oplossingen en benadrukt dat een degelijke plaatsing essentieel is voor een optimale beveiliging tegen inbraken. Onthoud: veiligheid betekent ook een hogere levenskwaliteit.

Leg uw persoonlijke behoeften uit aan uw ramenspecialist. Hij verstrekt u graag advies over de juiste oplossing. Vergeet niet: alleen een behoorlijke plaatsing garandeert volledige bescherming tegen inbraak.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in