Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

Virtueel renoveren met de Exterior makeover van E-Brick

Benieuwd hoe je buitengevel er na een grondige renovatie kan uitzien? Dan kan je zelf gaan ontwerpen met de Exterior makeover van E-Brick. Dit is een simulatie-tool waarbij je op eigen houtje een totaal nieuwe look kan creëren voor een bestaand huis.


De makeover-tool geeft virtueel een goede indicatie van hoe een woning eruit kan zien na een renovatie met het E-Bricksysteem. E-Brick is een geïntegreerd bouwsysteem van panelen bestaande uit een isolatielaag bekleed met gevelstenen van Vandersanden.
In de renovatiesimulator kan je kiezen uit een ruim aanbod aan gevelsteenkleuren van Vandersanden. De makeover-tool maakt het mogelijk om twee kleuren met elkaar te combineren. Wie wenst kan zijn renovatie afwerken met natuursteenelementen, bijvoorbeeld in de vorm van een plint.


Foto als vertrekpunt

De Exterior makeover vind je op www.e-brick.be. Het volstaat om een foto van het te renoveren huis op te laden in de simulator. Na het volgen van een aantal instructies, kan je het resultaat “voor” en “na” bekijken. Wanneer de makeover geslaagd is, kan je deze in de “Hall of Fame” zetten. Je kan hier nu al een aantal voorbeelden bekijken van mooie E-brick renovaties.


Isoleren met tijdloze schoonheid

E-Brick-panelen worden kant-en-klaar geleverd en bestaan uit een laag isolatiemateriaal van geëxtrudeerd schuim afgewerkt met handvormsteenstrips. De panelen zijn beschikbaar in verschillende diktes en/of combineerbaar met harde isolatieplaten. Zo is het geen enkel probleem om iedere gewenste isolatiewaarde te bekomen.

Het E-Brick-systeem is ATG gecertificeerd en het product is 10 jaar verzekerd op voorwaarde van plaatsing door een geregistreerde erkende Vandersanden plaatser. Het E-Bricksysteem is uitermate geschikt voor zowel renovatie, houtskeletbouw als projectbouw. De belangrijkste succesfactoren van E-Brick zijn niet alleen de combinatie van een uitstekende isolatiewaarde en de schoonheid van baksteen, maar ook de snelheid en eenvoud van montage. Dit laatste speelt een belangrijke rol bij nieuwbouwprojecten.


Meer info: Vandersanden
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in