Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

Twinson: nieuwe gevelbekleding van Deceuninck

Met Twinson introduceert Deceuninck een revolutionaire gevelbekleding. Het materiaal is vervaardigd uit hout en pvc en kan zowel in het interieur als het exterieur worden toegepast.


De grondstof voor Twinson verenigt de voordelen van hout en pvc. Zo wordt het beste van twee werelden samen gebracht: het natuurlijke en warme uitzicht van hout én de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van pvc. Het Twinson gamma bestaat uit één terrasconcept en meerdere gevelpanelen.

Comforteisen
Met Twinson beantwoordt Deceuninck aan de comforteisen van de hedendaagse architectuur: waterbestendig en mosvrij, robuust, splinter- en rotvrij, een natuurlijke look en esthetische meerwaarde. Van strak design tot speelse geometrische vormen.
Het gamma bevat acht natuurkleuren en stellen je in staat de meest uiteenlopende projecten te realiseren. Van zouthoutzwart over olijfgroen tot amandelbeige.

Interieur vs exterieur
Twinson kan zowel voor interieur- als exterieure toepassingen gebruikt worden. Zowel voor eenvoudige renovaties als voor prestigieuze nieuwbouwprojecten. Het materiaal is vrij makkelijk te verwerken, snel te plaatsen en de bevestiging gebeurt volledig verdoken.

Deceuninck lanceert momenteel de eerste met Twinson geproduceerde producten. Het gaat om buitenvloerbekleding voor terrassen en gevelbekleding.
Enerzijds is er o-face, het gevelconcept dat bestaat uit één verticale en meerdere horizontale profielvormen, anderzijds is er o-terrace, een buitenvloerbekleding met omkeerbare plank die de keuze laat uit twee verschillende esthetische afwerkingen.

Ecologisch
Twinson is tevens een ecologisch product en 100% recycleerbaar. Het bevat dennenhout dat snel groeit in bossen die permanent worden heraangeplant. Op die manier draagt het materiaal bij tot een duurzaam bosbeheer.

Meer info: Deceuninck

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in