Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

SVK pakt uit met grijze en roodpaarse gevelstenen

De fabrikant van bouwmaterialen SVK heeft twee nieuwe gevelsteenreeksen toegevoegd aan zijn gamma. Zowel ‘Shades of Grey’ als ‘Terranova’ zijn verkrijgbaar in elegant vechtformaat (210 x 100 x 40 mm).
 

  • Shades of Grey’ is een reeks gesmoorde stenen in unieke grijstinten. In dit gamma vind je ‘Silex’ (warm grijs met lichte en donkere nuances), ‘Quartz’ (lichtgrijs met de helderheid van kwarts) en ‘Basalt’ (donkergrijs met de intensiteit van basalt).
     
  • In het gamma ‘Terranova' vind je de types ‘Magma’ (roodpaars met antraciete accenten), ‘Caldera’ (donkerbruin met lichte nuances) en ‘Tobago’ (bruinzwart met donkere nuances).

De SVK-gevelstenen zijn gemaakt met klei uit Belgische bodem en gebakken met moderne technologie, gebaseerd op de knowhow van vier generaties.

Mede door hun uitgesproken slank en elegant formaat zijn de stenen bijzonder geschikt voor een eigentijdse architectuur: verlijming, dunbedmetselwerk of traditioneel vermetselen met brede voeg... met de nieuwe SVK-stenen kan het allemaal.

De twee nieuwe gevelsteenreeksen zijn een aanvulling op het klassieke Artisan gamma, met stenen in Vecht-, Waal- en Waaldikformaat.


Meer info: SVK

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in