Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

Stippel je perfecte isolatietraject uit op renoverenmetisover

Je woont in een huis dat slecht geïsoleerd is? Sommige ruimtes zijn moeilijk te verwarmen en je ziet je energiefacturen steeds maar stijgen? Je wil een zolder renoveren tot een slaap- of hobbykamer? Of je was sowieso van plan je huis te verbouwen en nu zoek je info over hoe je tegelijk de isolatie kan aanpakken?
Dan zijn de nieuwe renovatiesite www.renoverenmetisover.be en de nieuwe renovatiegids van Isover perfect op jouw maat gemaakt. Stap voor stap geven de site en de brochure duidelijk weer hoe je met Isover van je huis een warm nest kan maken.

Van de thermische en geluidsisolatie van je dak, over die van je buitenmuren en je ondergrond om af te sluiten met een aantal ingrepen die vooral mikken op een verbetering van je akoestisch comfort.

Alle oplossingen en systemen voor renovatie en na-isolatie van Isover worden overzichtelijk opgelijst en besproken. Met premie-en verdelersinfo, plaatsingsfilmjes, tips voor een perfecte luchtdichting…. 

Isolatietest

Bovendien staat er op de website ook een module ‘Doe de isolatietest’ waarmee je je eigen woning aan een isolatietest kan onderwerpen. Vervolgens ontvang je je persoonlijk isolatierapport, vol nuttige ‘tips & tricks’ op maat.

Meer info: Renoverenmetisover.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in