Aanbevolen partners

LOGO Huysman Bouw sleutel op de deur
Sleutel-op-de-deur

Sibomat bouwt BEN

BEN-bouwen  is vandaag al de slimste keuze.  BEN staat voor bijna-energieneutraal. Vanaf 2021 zullen alle nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, moeten voldoen aan de BEN-principes. Sibomat bouwt vandaag al volgens deze standaard.
Er is natuurlijk  de besparing op energie, maar wie voorloopt op de standaard wordt op vandaag ook extra beloond door verschillende regeringsmaatregelen.  Daarom kiest men er bij Sibomat  voor om nu al volgens de BEN-standaard te werken.

Betaalbaar bouwen

Al meer dan dertig jaar streeft Sibomat er naar om enthousiaste klanten te maken en om duurzame en energievriendelijke woningen af te leveren met extra zorg voor het leefcomfort van de bewoners.  Bovendien bewijzen we in de praktijk dat bouwen volgens de BEN-principes niet duurder hoeft te zijn.”
 

Bouwen op maat

Zowel inzake architectuur, technieken, energieniveau als voor wat betreft het budgettaire kader denken we mee met onze klant. Het is het ook niet toevallig dat 97% van onze klanten ons aanbeveelt. We willen immers dat onze klanten vol enthousiasme kunnen uitkijken naar hun nieuwe thuis. We doen dit  door hun een vast budget, een vaste timing en een vlekkeloze service te geven. Dàt is bouwen op maat voor Sibomat.”
Meer info: www.sibomat.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in