Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

Pastime: nieuwe gevelverf met kalei-uitzicht

Nestalgie is de verzamelnaam voor de gevelverven Calime en Pastime. Calime bestaat al langer, Boss Paints lanceert nu Pastime. Calime toont het typisch levend en uniek kalkuitzicht bij vochtige weersomstandigheden, Pastime vertoont dit niet. Zowel Calime als Pastime zijn hoge kwaliteitsverven, aankleurbaar via het MY-MX systeem.

Nestalgie is een gevelverfsysteem dat alle troeven van kaleiverven in zich heeft. Het vullende vermogen en het korrelige, streperige effect van dit verfsysteem zorgen voor een levendige en naturelle look. Nestalgie staat voor een mineraal, authentiek uitzicht en geeft buitenmuren een esthetische meerwaarde.

Calime

Calime geeft een maximaal kalei-effect. De primer C83 vult de voegen en afgewerkt met Calime krijgen muren naast een korrelig effect ook het typisch levend en uniek kalkuitzicht van kalei. Door een uniek spel van kleurwemelingen gaan gevels als het ware leven… “Voor het bereiken van het authentieke kalei-effect breng je Calime best aan met de specifieke Nestalgie blokkwast. Ook de gestructureerde grondlaag C83 wordt best met deze kwast aangebracht” vult Jan Degezelle Productcommunicatie Manager van Boss Paints aan. Calime is verkrijgbaar in 15 authentieke minerale kleuren. De kleurencollectie bestaat uit lichte kleuren en middentonen.

Pastime

Nieuwkomer Pastime is, net zoals Calime, een matte gekorrelde gevelafwerking met kalei-uitzicht maar zonder het kalei-effect. Bij vochtige weersomstandigheden ontstaan er geen kleurschakeringen. “Pastime lijkt het ideale compromis voor wie niet kan kiezen tussen de charme van kalei en de duurzame degelijkheid van een acrylaatgevelverf”, vertelt Jan Degezelle. Het eigentijdse Pastime is in zo goed als alle kleuren beschikbaar.

Kwalitatief verfsysteem

Calime en Pastime zijn kwaliteitsproducten met een hoge watervastheid en buitenduurzaamheid in vergelijking met andere kaleisystemen. Beide producten zijn daarenboven heel gemakkelijk aan te brengen met de speciale Nestalgie blokkwast. Zowel Calime als Pastime zijn aankleurbaar via het MY-MX systeem.


Meer info: Boss Paints
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in