Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

O-Wall, een nieuw dubbelwandig gevelconcept

Deceuninck kondigt met O-Wall een nieuwe generatie buitenmuurbekleding aan. Het dubbelwandig gevelconcept combineert esthetiek en functionaliteit.

De O-Wall plank kan zowel afzonderlijk als afwerking fungeren, alsook deel uitmaken van een isolerende totaaloplossing. Hij is niet alleen geschikt voor het uitbekleden van gevels, maar ook voor erkers, dakkapellen en oversteken. De gevelplank laat zich bovendien dankzij een clipsysteem eenvoudig en snel plaatsen.


Twinson

De plank is vervaardigd uit Twinson, een grondstof die het natuurlijke uitzicht en warme gevoel van hout met de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van pvc verenigt. De O-wall kan je verkrijgen in drie natuurkleuren: zoethoutzwart, schorsbruin en turfbruin.
Een geïntegreerd ventilatiesysteem voert de vochtige lucht achter de gevelplanken af. Gezien de dubbelwandige samenstelling is de O-Wall gevelplank bijzonder stevig en robuust. Een afstand van 50 cm tussen de liggers volstaat dan ook. O-Wall is verkrijgbaar in lengtes van 3 en 6 meter en kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

 

Meer info: Deceuninck

Paleis 4 - Stand 212

 

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in