Ramen en deuren
Reportage

Nieuwe ramen. Moderne beveiligingstechnologie voor de best mogelijke bescherming.

Auteur: Kömmerling

In Europa zijn er veel inbraken. En niet alleen 's avonds maar ook overdag, wanneer de bewoners niet thuis zijn.

Inbrekers dringen woningen vooral binnen via ramen, balkon- en terrasdeuren. En laat het nu net hier zijn dat veel inbraakpogingen mislukken door de juiste beveiligingstechnologie. Als de inbreker er niet zeer snel in slaagt een woning binnen te dringen, gaat hij algauw op zoek naar een ander gebouw. Voor u loont het dus steeds de moeite om in moderne beveiligingsmaatregelen te investeren. Vergeet niet: veiligheid betekent ook levenskwaliteit.

Veilige ramen en deuren zijn uitgerust met speciale beglazing, inbraakwerende hang- & sluitwerk en extra sloten. Afhankelijk van uw persoonlijke beveiligingsbehoeften hebt u keuze uit verschillende weerstandsklassen. Weerstandklasse RC 1 en RC 2 blijken doorgaans voldoende voor een optimale beveiliging.

Toch kunt ook u iets doen om uzelf en uw woning te beschermen en wel met zeer eenvoudige middelen. Sluit alle ramen en deuren, ook als u maar heel even de deur uitgaat. Laat geen ramen op kiep- of ventilatiestand staan, ook niet op de bovenverdiepingen. Anders maakt u het inbrekers al te gemakkelijk, vooral als ze zich via tuinmeubelen of ladders vlot toegang kunnen verschaffen tot uw woning.

Leg uw persoonlijke behoeften uit aan uw ramenspecialist. Hij verstrekt u graag advies over de juiste oplossing. Vergeet niet: alleen een behoorlijke plaatsing garandeert volledige bescherming tegen inbraak.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in