Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

Laminaat met je eigen print

Abet Laminati, de Italiaans fabrikant van de decoratieve hoge druk laminaatplaten, gekend onder de merknaam PRINT HPL, biedt naast het standaard leveringsprogramma van 957 kleuren en decors, de mogelijkheid om eigen ontwerpen te realiseren door middel van de “Digital Print” technologie.  De nieuwe digitale print techniek maakt het mogelijk om laminaat er te laten uitzien als hout, water, licht, bladeren of om het even welke design of beeld dat je zelf wenst, zonder minimum afnamen, zonder beperking in tijd of plaats waar het laminaat is gecreëerd.

In feite, kan met Digital Print, het design of het beeld worden verwerkt door de computer en onmiddellijk in het oppervlak worden verwerkt.  Concreet betekent dit dat de ontwerper een bestand kan aanleveren per e-mail, op cd-rom,.. met het te realiseren ontwerp zoals bijvoorbeeld een eigen decorontwerp, een foto, een tekening, een kaart, een plan enz.

Abet Laminati verzorgt vervolgens de afdruk in quadrichromie en de productie van de “gepersonaliseerde” laminaatplaat.  Deze grensverleggende laminaattechnologie “Digital Print” vereist geen minimumoplage en is bijgevolg uitermate geschikt voor het realiseren van éénmalige projecten die een “custom-made” aanpak vragen.  De “Digital Print” laminaten zijn verkrijgbaar in zowel binnenkwaliteit (vb. uniek projectmeubilair) als in buitenkwaliteit (vb. gevelbekleding, signalisatie,…)

Meer info: Abet Laminati

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in