Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

Jouw droomhuis binnen handbereik

Voor je aan het bouwen van je droomhuis begint, zorg je best dat je goed geïnformeerd bent. Zo biedt Ytong gratis info-sessies aan voor wie met cellenbeton aan de slag wilt. Die bouwblokken van cellenbeton van Ytong zijn ideaal om energiezuinig te bouwen. En ook om te renoveren blijkt cellenbeton een flexibel en betaalbaar materiaal.

Gratis info-sessies

Met Ytong bouwen is eenvoudig. Velen hebben met dit materiaal hun droomhuis al verwezenlijkt. Overtuig jezelf en meld je aan voor één van onze info-dagen, in Burcht (Antwerpen) of Lummmen (Limburg). Je vindt alle informatie over de opleidingen, op de website van Xella.

Met Ytong bouw je passief

Om een energiezuinige woning te bouwen zijn niet altijd ingewikkelde en dure materiaalcombinaties nodig. Ytong is een sterke, isolerende bouwsteen waarmee je zonder bijkomende isolatie gemakkelijk je laagenergie- of passief droomhuis kan optrekken. Met Ytong ben je zeker van een gunstig energiecertificaat (EPC), niet alleen wanneer je huis pas gebouwd is, maar ook over ettelijke jaren wanneer je de woning eventueel wil verhuren of verkopen. Meer informatie over passiefbouw met Ytong.

Ook voor renovatie

Ga je renoveren, uitbreiden of herindelen? Xella biedt betaalbare, creatieve en slimme oplossingen. Zo kan je met Ytong flexibel bestaande ruimtes indelen, je wooncomfort verbeteren, je huis vergroten of er zelfs een extra verdieping opzetten. Met Multipor kun je dan weer energie besparen door na-isolatie van de bestaande buitenmuren van je woning.
Meer weten? Renoveren met Ytong

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in