Nadenken over bouwen

Hout & Habitat: een must voor wie wil (ver)bouwen met hout

Hout & Habitat is veel meer dan een beurs. Het is een podium voor de hele hout- en interieursector en een ontmoetingsplaats voor alle liefhebbers van hout.
Na 4 succesrijke jaren met telkens meer bezoekers (vorig jaar ruim 14.000) gaat Hout & Habitat door op zijn elan, mét heel wat nieuws!
  • Focus op interieur: in hal 3 wordt een zone van 600m² speciaal voorbehouden voor exposanten die de nadruk leggen op hout in het interieur. Gezelligheid troef!
  • Uitgebreid houtadvies: de beste houtkenners van het land, nl. de specialisten van de 'Houtkolom', Bouwunie - Schrijnwerkers & Interieurbouwers en Houtunie geven 30 minuten gratis persoonlijk en professioneel advies op hun stand centraal in hal 2. Iedereen die zich inschrijft ontvangt daarbij ook nog een gratis geschenk! 
  • Handmade in Belgium: eveneens in hal 3 vinden bezoekers een aantal standhouders die het authenticiteitslabel Handmade in Belgium van Unizo kregen. Dit label wijst op de ambacht van de maak én de kwaliteit van het product. Een echte meerwaarde aan de beurs!

Waar en wanneer

Data editie 2015

Van donderdag 19 november tot en met zondag 22 november 2015.

Plaats

Antwerp Expo, Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen

Openingsuren

  • Donderdag en vrijdag: 14 - 21u
  • Zaterdag en zondag: 10 - 18u
Meer info: Hout & Habitat

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in