Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

Gyproc on tour

Vanaf september tot eind december 2011 gaat Gyproc de baan op met de 'Gyproc on tour' -bus. Gyproc mikt met deze actie op een breed architectenpubliek. In het aangename kader van de didactisch opgebouwde infobus kan de architect samen met zijn medewerkers de innovaties en nieuwigheden van Gyproc met eigen zintuigen ervaren.


Tijdens deze informele infosessie wordt het accent gelegd op het innoverende comfort dat je kan inspireren bij al jouw ontwerpen. Ook de impact van de Gyproc Cradle to Cradle aanpak wordt in de kijker geplaatst. Jij als architect kan ook het verschil maken en bewust kiezen voor een efficiëntere aanwending van duurzame materialen ten behoeve van ons milieu en daardoor de milieu-impact van uw ontwerp verbeteren.


Schrijf je in

In één uurtje serveren we u de voorstelling van onze innovaties want wij weten ook dat uw tijd kostbaar is. Werk je alleen als zelfstandige of heeft u een architectenbureau met enkele collega's? Wens je dat de 'Gyproc on tour' -bus bij u langskomt?

Vul dan snel dit inschrijvingsformulier van Gyproc in, want voor je het weet zijn we volgeboekt. Met jouw inschrijving maak je bovendien kans op een fantastische prijs: een citytrip voor 2 personen naar de architectenstad Valencia of één van de 10 Bongo-bonnen ter waarde van 200 euro! 


Meer infoSaint Gobain Gyproc

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in