Aanbevolen partners

LOGO Huysman Bouw sleutel op de deur
Sleutel-op-de-deur

Enquête duidt op grote tevredenheid klanten Arkana

Arkana bouwde de afgelopen jaren een uitgebreide referentielijst op met tal van geslaagde sleutel-op-de-deur-projecten in houtskelet. Een onafhankelijke enquête, afgenomen door de Confederatie Bouw, bewijst onze klantgerichte aanpak en de kwaliteit van het afgeleverde werk. Arkana scoort opvallend hoog in vergelijking met andere bouwfirma’s. 


Elke klant van Arkana die de online vragenlijst invulde, uitte een grote mate van tevredenheid en zou opnieuw met ons in zee gaan. Net zoals onze klanten hecht Arkana veel belang aan het correct opvolgen van de timing van de werkzaamheden, de kwaliteit van het afgeleverde werk, de bouwcoördinatie en de budgetbewaking.

 

Vrijstaande woningen

Van de projecten die Arkana opleverde en die vertegenwoordigt zijn in de enquête, werkte het bedrijf 34% in 2005 af en 33% in 2006. In de daaropvolgende jaren werd telkens 11% van de bevraagde projecten voltooid. Het gaat hier vooral over vrijstaande woningen (67%). De bouwbudgetten situeren zich vooral tussen 140.000 en 240.000 euro. Iets meer dan 10 % van de bevraagde projecten kon gerealiseerd worden voor een budget tussen de 300.000 en 350.000 euro.

 

Kwaliteit en budget

Het zijn vooral mensen die zelf een bouwgrond kochten (67%) die een beroep doen op Arkana. De andere 33% heeft bouwgrond geërfd, gekocht via de notaris of gekocht via een immokantoor. Mensen bouwen vooral sleutel-op-de-deur omdat ze dan de coördinatie van de werken niet zelf hoeven te doen, ze zekerheid hebben over het bouwbudget en de kwaliteit en dat er een goede verhouding is tussen de prijs en de kwaliteit van de afgeleverde werken. Ook klanten van Arkana kiezen voor sleutelklaar bouwen om dezelfde redenen.

Je kan een Arkana-woning bezoeken tijdens de open-werf-dagen in mei.

- Zo. 02 mei 2010: Hagaardstraat 48, Overijse
- Zo. 30 mei 2010: Kerkhofstraat 33, Westerlo

Meer info: Arkana

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in