Aanbevolen partners

Renson - Ventilatie, zonwering
Logo Sto NV
logo Xella
Bouwwerken

Designkleuren van binnen nu ook buiten

Dat design niet louter een zaak van binnenshuis is, werd al veelvuldig op diverse vlakken bewezen met projectbouw. De particuliere woningbouw hoeft dankzij de nieuwe gevelstenen van Terca niet onder te doen. Designkleuren van binnenshuis worden nu ook buiten toegepast.

Terca brengt een nieuwe reeks handvormgevelstenen op de markt die beschikbaar zijn in zes kleuren (Mosterdgeel, Duifwit, Kiezelgrijs, Amandel, Leem, Olijfgroen): over grijtinten naar aardekleuren, standaard in het formaat Module 50. Het gaat om stenen die voorzien zijn van een kaleilaag. De techniek van 'kaleien' was vroeger gekend als een dunne pleisterlaag ter bescherming van de steen. Na de behandeling bleef de structuur van de stenen nog goed zichtbaar.
Door bij het opvoegen te kiezen voor de gepaste voegkleur krijg je met de Domus-stenen een decoratieve gevel met mooie natuurlijke kleuren. Toepasbaar voor klassieke en moderne concepten.

Wie met de Domus-reeks bouwt, kan bovendien deelnemen aan een unieke wedstrijd. Iedere deelnemer maakt kans op een speciale korting van 15 procent.

Voor meer info: Terca

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in