Nadenken over bouwen

Bouwinnovatie: de weg naar elke bouwdroom

Volgend weekend zetten de Hasseltse Ethias Arena de deuren open voor de bouwbeurs Bouwinnovatie. Bouwinnovatie is al meer dan 30 jaar dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. Ze brengt alle informatie, producten en diensten uit de sector onder één dak en biedt bouwheren en bouwprofessionals een forum om elkaar te ontmoeten.
Bouwinnovatie 2014 staat in het teken van ‘interieurafwerking’, oftewel: hoe werk ik mijn woning verder af op zo’n manier dat ik er mijn leven lang aan verdien door te kiezen voor kwaliteit en goed comfort. Bouwinnovatie zet hiervoor de Interieur-route op, met diverse standhouders die ‘ambassadeurs’ zijn van dit thema. Een thema waarbij we de particulieren alsook professionals willen informeren over duurzame en  professionele interieurafwerking (vloeren, muren, verven, deuren, verwarming, sanitair, keuken, trappen, enz).
Bezoekers krijgen via deze route antwoord op vragen zoals: ‘hoe richt ik mijn keuken het meest praktisch in?’, ‘hoe maak ik mijn badkamer energiezuinig?’, ‘hoe kies ik de voor mij beste vloerbekleding’, ‘welke wand- en plafondafwerkingen zijn er allemaal mogelijk?’, ‘hoe kies ik mijn binnendeuren?’, … Bovendien is aan het volgen van de Interieur-route ook een wedstrijd gekoppeld waarmee een waardevolle prijs te winnen is!
In welk stadium van verbouwen of afwerken men ook zit, op Bouwinnovatie vindt de bezoeker diverse exposanten die meewerken aan dit beursthema maar ook een ruim aantal andere specialisten met een kwalitatief aanbod en advies voor uw (ver)bouwplannen.

Bezoekerswedstrijd

In het kader van het beursthema interieurafwerking, organiseert Bouwinnovatie i.s.m. IXINA en Het Belang van Limburg een bezoekerswedstrijd. Ixina maakt 1 winnaar blij met een keuken t.w.v. 12 500 euro!
 
Het wedstrijdformulier is te verkrijgen op de stand van Ixina (standnr. 256), Het Belang van Limburg (standnr. 300) en op vrijdag 31 januari in Het Belang van Limburg.

Laatavondopening

Traditioneel is de tweede vrijdag van de beurs open tot 23 uur! Op vrijdag 7 februari bezoekt men Bouwinnovatie dus tot in de late uurtjes. Vanaf 18 uur is het Happy Hour en trakteren we op gratis drank. Ook de exposanten maken van deze gelegenheid gebruik om hun klanten en relaties extra te verwennen.

Wood Award

Wood Award is een scholenwedstrijd waarbij de leerlingen onder supervisie van hun begeleiders een project realiseren van ontwerp tot afwerking. De wedstrijd  staat in het teken van het studiegebied hout in de technische scholen van Limburg. BOUWUNIE Limburg wil alle jongeren die kiezen voor hout een hart onder de riem steken op een leuke en leerrijke manier. De doelstelling van BOUWUNIE Limburg is hierbij de instroom in de scholen en de doorstroom naar de sector te bevorderen.De 10de editie van Wood Award wordt op een speciale manier gevierd.
Proef alvast de sfeer op www.bouwinnovatie.be en ontdek er o.a. de exposanten die reeds deelnemen, achtergrondinformatie, campagne 2013, enz. …

Bouwinnovatie praktisch

Plaats

Ethias Arena en Grenslandhallen
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt
 

Data

vrijdag 31 januari, zaterdag 1 en zondag 2 februari 2014vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 februari 2014
 

Openingsuren

vrijdag 31 januari: 15-21 uurzaterdag 1 februari: 10-19 uur
Zondag 2 februari: 10-19 uur
vrijdag 7 februari: 15-23 uur -> LAATAVONDOPENING tot 23 uur! Happy Hour vanaf 18 uur.
zaterdag 8 februari: 10-19 uur
zondag 9 februari: 10-19 uur
 

Toegangsprijzen

volwassenen: 8 euro -> koop je inkomticket online en bespaar 1,50 euro!kinderen: gratis

Meer info: www.bouwinnovatie.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in