Nadenken over bouwen

BIK Woningen houdt bouwen betaalbaar

Betaalbaar bouwen is de insteek waarmee BIK Woningen naar BATIBOUW 2015 komt. Jonge koppels willen nog altijd een eigen woning bouwen en hebben daarbij hoge verwachtingen op het vlak van kwaliteit en energiezuinigheid. Om op die verwachting in te spelen, stuurt BIK zijn Conceptwoningen bij.

De conceptwoningen van BIK worden op traditionele wijze gebouwd. Het zijn kwalitatieve, kostenbewuste woningen. Het gamma biedt meer dan twintig modellen in verschillende bouwstijlen. Ze zijn vooral ontworpen om een optimale indeling binnen het gewenste volume te realiseren voor het vooropgestelde budget. BIK heeft twee formules samengesteld. Dankzij de doordachte materiaalkeuzes is de bouwheer verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kandidaat-bouwers kunnen bij BIK kiezen tussen ‘Conceptwoning’ en ‘Conceptwoning Plus’ waarbij de ‘Plus’ versie afgewerkt is volgens het hogere afwerkingsgamma.
Alle conceptwoningen beantwoorden aan de huidige normen op het vlak van energieverbruik. Zo is de woning niet alleen betaalbaar, ook nadien zijn de bewoners gebaat bij lage energiefacturen.
 

Volgens plan

Budgetvriendelijk bouwen betekent niet dat er ingeboet wordt aan wooncomfort of dat er met minderwaardige materialen wordt gewerkt. Door slimme architecturale keuzes te maken en compact te bouwen, maakt BIK Woningen haar conceptwoningen aangenaam, modern en compleet. Deze woningen zijn aangepast aan de behoeftes van jonge koppels en kleine gezinnen die in de plaats van huren zo snel mogelijk willen overstappen naar een eigen woning.  

Meer info: Groep Huyzentruyt

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in