De keuken

Welke grote apparaturen horen in jouw keuken?

Deze apparaten mogen niet ontbreken in jouw keuken!

Ben je op zoek naar keukeninspiratie omdat je net een nieuwe keuken gekocht hebt en je de juiste apparatuur hiervoor wilt kopen? Er zijn diverse soorten keukenapparatuur verkrijgbaar. Welke grote apparaturen horen zeker in jouw keuken en mogen hier niet in ontbreken? Wij zochten uit welke keukenapparatuur noodzakelijk is. Lees snel verder en ontdek welke keukenapparatuur je het beste meteen kunt aanschaffen.

Een grote koelkast

Bij keukens mag een grote koelkast zeker niet ontbreken. Met een grote koelkast heb je meer ruimte, waardoor je al je eten in een keer in de koelkast kunt doen. Dit bespaart je weer tijd, want je hoeft niet meerdere keren de deur uit om boodschappen te doen omdat je koelkast maar beperkt gevuld kan worden. Kies voor een koelkast met twee deuren en bouw deze indien dit kan in. Je kunt ook een koelkast op maat laten samenstellen bij keukenwinkels. Zorg er in elk geval altijd voor dat je een koelkast hebt die ruim genoeg is voor wat je erin wilt doen.

Een combi-oven

Ook een combi-oven is onmisbaar in de keuken. Hiermee bedoelen we ook wel een oven gecombineerd met een magnetron. Hiermee heb je beide apparaten in huis, wat het een stuk makkelijker maakt om gerechten te bereiden én je bespaart plaats daar je maar 1 toestel nodig hebt.

Een goede kookplaat

Met een goede kookplaat kun je veel doen voor de uitstraling van je keuken. Zo kun je kiezen voor een kookplaat met een vintage uitstraling of voor een gasfornuis met een landelijke look. Je kunt ook kiezen voor een inductieplaat als je voorkeur meer uitgaat naar een modern en strak interieur. Een inductieplaat is in vergelijking met een gasfornuis een stuk eenvoudiger schoon te maken.

Een vaatwasser

Welke groot apparaat er zeker niet in jouw keuken mag ontbreken? Een vaatwasser natuurlijk. Als je veel mensen tegelijk bij jou thuis uitnodigt in verband met een feestje of verjaardag of als je gewoon thuis bent met je gezin, zal je flink wat vaat hebben. En telkens weer afwassen na het eten kan een klusje zijn waar je iedere keer weer enorm tegenop ziet. Wanneer je niet van afwassen houdt en regelmatig groot bezoek uitnodigt, dan zit er niets anders op dan het kopen van een vaatwasser. Je hoeft dan alleen nog maar de vaatwasser in- en uit te ruimen, maar je bespaart een hoop tijd, omdat je niet meer bord voor bord hoeft af te wassen.

Weet jij al welke apparaten je voor de keuken gaat aanschaffen?

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in