Decoratie

Versier je huis voor kerst met een luxueuze toets

Kan voor jou de zomer niet snel genoeg gedaan zijn zodat je opnieuw schaamteloos kerstmuziek kan luisteren en in huis kan rondhuppelen met een Rudolph onesie? Wij stiekem ook. En om toch al in de kerstsfeer te geraken, dromen wij vandaag even weg met de gedachte van ons huis decoreren met leuke kerstballen, kerstbomen en heerlijk ruikende kaarsen.

Ga voor unieke kerstballen

Kerstballen in één kleur of thema, been there done that. Dit jaar gooien we het over een andere boeg met luxueuze en unieke kerstballen en -figuren. Je kan voor classy gaan met een combinatie van ronde ballen en figuren zoals een teddybeer of teckel met een kerstmuts. Ga voor origineel met zotste figuren zoals een ijskast, Hello Kitty, een donut of een gezelschapsspel. Wil je dat je kerstboom er trendy en chic uitziet? Ga dan voor branded kerstballen van Prada of een echte kristallen sneeuwvlok. Kies kwaliteitsvolle kersthangers van mondgeblazen glas in plaats van plastic zodat je jaren kan genieten van je favoriete figuurtjes.

Originele adventskalenders om je elke dag te verrassen

De dag starten met een lekker stukje chocolade of toch liever een nieuw verzorgingsproduct? Deze winter kies jij hoe je aftelt naar de meest magische dag in het jaar. Maak er echt een feest van door iedereen verschillende adventskalenders cadeau te geven. Al een cadeautje voor het grote feest? Dat is pas echt fantastisch. Onze favorieten? Denk aan een kalender met elke dag een verhaaltje voor de boekenwurm, een kalender met verrassende pralines voor de lekkerbek en een luxe aftelkalender met make-up voor je favoriete beauty queen.

Meerdere kerstbomen?

Heb je plaats in huis voor meerdere kerstbomen en kerstversiering? Dan is het een big yes from us! Schaf je enkele kwaliteitsvolle kunstkerstbomen aan voor in de hal, in de eetkamer en woonkamer. Versier ze allemaal op een andere manier en gebruik andere decoratie om werkelijk élke ruimte in jouw huis te versieren. Leuke kaneelkaarsen op het toilet, een groene slinger met lichtjes aan de trap en een maretak in de badkamer: de opties zijn eindeloos. Wees wel slim met al je decoratie, zo kan je timers gebruiken om de lichtjes in je kerstbomen ‘s avonds automatisch aan te zetten, en investeer in kwaliteitsvolle nep exemplaren zodat je geen water moet geven of elke dag hoeft te stofzuigen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in