De woonkamer
De keuken
De slaapkamer

Online woonproducten shoppen was nog nooit zo gemakkelijk!

Wanneer je nieuwe apparatuur nodig hebt voor in huis, kan het soms lastig zijn om door het enorme online aanbod heen te prikken. Hoewel je ze gemakkelijk vanuit je luie stoel koopt, heb je wel keuze uit honderden, zo niet duizenden verschillende producten. Gelukkig helpen reviews je een handje, maar wat als je nou op een rijtje de voor- en nadelen zou kunnen vinden van allerlei apparaten? Dan kan bijvoorbeeld De expert Wooninformatie.nl jouw redder in nood zijn wanneer je op zoek bent naar goede informatie over producten voor in huis!

Top-5

Op wooninformatie.nl vind je veel informatie over wat een apparaat precies doet, hoe het werkt, hoe je het eventueel kunt onderhouden en waar je op moet letten wanneer je iets wilt kopen. Daarnaast zetten ze op basis van echte recensies een top-5 op een rijtje. Zo kun je veel informatie vinden op een centrale plek, over benodigdheden in en rondom je huis.

Gesorteerd op ruimtes

Hoewel je in de zoekbalk kun zoeken naar een specifiek product, kun je ook per ruimte een product kiezen. Niet alleen voor in de woonkamer, badkamer of keuken vind je op de website verschillende producten, maar ook voor de tuin en de garage. Zeeën aan informatie dus, wanneer je op zoektocht bent naar spullen in huis. Niet alleen apparaten worden vergeleken, maar ook bijvoorbeeld welke zandbak voor kinderen of welk slaapmaster het beste is.

De keuken

Als we het oveer apparaten hebben, denken we al gauw aan de keuken. Hier heb je niet alleen een goede staafmixer of een goed tosti-ijzer nodig, maar ook de beste waterkoker. En vind je het heerlijk om zo nu en dan eens een wafel te maken? Dan heb je natuurlijk ook een wafelijzer nodig. Natuurlijk blijft het hebben van goede pannen om mee te koken ook belangrijk in jouw huis.

De woonkamer

Bij de woonkamer denk je misschien niet zo snel aan apparatuur, op een televisie, soundbar of spelcomputer na. Maar ook apparaten die eigenlijk van levensbelang zijn, zoals een CO2-meter of een luchtontvochtiger, kun je het best plaatsen in de woonkamer. Dat is namelijk de ruimte waar je leeft. En ben je fan van muziek en op zoek naar een platenspeler? Ook dit product wordt vergeleken.

De slaapkamer

Een goede nachtrust is het halve werk. En niet alleen een goed bed draagt daaraan bij. Ben jij ’s ochtends niet vooruit te branden, vooral in de winter? Dan kun je nadenken over de koop van een wake-uplight. Heb je het gauw koud ’s nachts? Kies dan voor een elektrische deken. Genoeg producten te vinden die de slaap bevorderen dus.

De tuin en garage

Verder kun je ook op de site terecht als je op zoek bent naar een polijstmachine voor in de garage, een hogedrukreiniger, een zandbak of een terrasverwarmer. Zo ga jij niet alleen op koopjesjacht voor jouw huis, maar ook voor buitenshuis en vind je de producten die het best bij jouw levensstijl passen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in