De keuken

In geuren en kleuren: breng de lente in je keuken

Auteur: FRANKE

De geur van de lente ruik je dit jaar niet alleen buiten, maar ook binnen want Franke zet de bloemetjes binnen! Tijdens het voorjaar deint de keukenspecialist mee op het eerste lentebriesje en blaast het een frisse wind door je keuken. Daarbij hoort onlosmakelijk een streepje – of een goeie kwast – kleur. We leggen kleuraccenten met bloemen en planten, maar ook met kraanwerk en de spoelbak. Ontdek welk kleurenpalet bij jou past!

The Sustainable Jungle

Jouw vingers kleuren maar al te graag grasgroen en ook je keuken mag een natuurlijke twist hebben. Tussen je Monstera’s en pannenkoekplanten duiken frisse kleuren op, van meubelwerk tot kraanwerk in een trendy kleur. Een spoeltafel van Fragranit+ vind je in 6 verschillende kleuren, en het bestaat voor 80% uit natuurlijke kwarts en 20% uit kunsthars waaraan een kleurpigment kan worden toegevoegd. Denk maar aan Steengrijs, Platinum of zelfs Champagne. Fragranit+ is bovendien het op drie na hardste materiaal wereldwijd na diamant, robijn en topaas. Van een duurzame keuze gesproken!

Combineer je spoelbak met de Active Neo Sensor-kraan. Die heeft een touchless bediening met een waterstop na 30 seconden. Zo verspil je geen water en verbruik je minder energie. Ook een Vital-kraan is een slimme keuze. Via een ingebouwde filter drinken jij en je planten zuiver kraantjeswater. Bye bye flessenwater!

Cover me in Sunshine

Om het zonnetje in huis te zijn, ben je dit jaar met twee: jij én je keuken. Terwijl jij straalt wanneer de zon op je snoet schijnt, schittert gekleurd en geborsteld kraanwerk met je mee. Vergeet klassiek chroom en durf te kiezen voor Champagne goud, Koper of Brons. Deze metallic colours-lijn geeft de keukenkraan een frisse en glinsterende toets. Elk uur van de dag krijgt de kraan een andere glans, afhankelijk van de lichtinval. Zo worden het interieur en jijzelf telkens opnieuw verrast! Kies de Eos Neo- en Atlas Neo-kraan in het metallic-gamma in combinatie met de matching zeepverdeler.

Klasse B(l)a(c)k

Jij houdt je keuken het liefst klassevol met een strak kleurenpalet, maar met een wekelijks vers boeketje bloemen. Kies je spoelbak, het kraanwerk en de zeepverdeler in dezelfde kleur, zoals mat zwart, en laat het harmonieus clashen met een wit of bleker blad. Je krijgt een elegant geheel met een vaas met rode rozen. Het strakke design van de Kubus 2.0-spoelbak met de Icon-kraan passen hier perfect in het plaatje.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in