Sanitair
Renoveren

Een badkamerrenovatie in 10 heldere stappen

In 10 stappen een compleet nieuwe badkamerrenovatie? Bij Camee kan het. Een badkamer renovatie maakt deze specialist niet super complex, maar net heel snel, eenvoudig en krijg je topkwaliteit.

Deze badkamerrenovatie specialist gaat volgens een vast stappenplan te werk en realiseert zo jouw droombadkamer. Snel, efficiënt en kwalitatief. Camee belooft u alvast een nieuwe badkamer in 10 werkdagen. Ze komen afspraken na en begeleiden je van A tot Z.

Badkamerrenovatie volgens de regels van de kunst

Alles begint met een open gesprek, waarbij de totale badkamerrenovatie wordt besproken. Dus ook de nieuwe douche en toilet, de badkamertegels, de (vloer)verwarming en binnenschrijnwerk of voorgeselecteerde badkamermeubelen.

1. Opmeting & offerte inclusief gratis 3D ontwerp

Vervolgens komen de badkamerspecialisten van Camee bij je thuis voor een opmeting ter plaatse zodat ze tot de juiste ontwerpen en vrijblijvende offerte kunnen komen. een offerte inclusief 3D ontwerp van je nieuwe badkamer en wanneer deze wordt goedgekeurd wordt jouw project ingepland en gaan ze aan de slag.

2. Afbreken oude badkamer of douche

De tweede stap in het proces is het uitbreken en strippen van de oude badkamer om nadien aan het echte werk te beginnen. Bij een badkamerrenovatie komt best wat kijken. Heel wat mensen beginnen er vol goede moed aan, maar ontbreken vervolgens een aantal technieken om het daadwerkelijk tot een goed einde te brengen. Wil je van het renoveren van je badkamer een succes maken, dan doe je maar beter beroep op een ervaren badkamerspecialist zoals Camee. Op die manier ben je zeker van een topresultaat waar je jarenlang van zal genieten.

3. Sanitaire cv leidingen

Vervolgens worden de leidingen vernieuwd. Zo kan je badkamer er na de renovatie weer heel wat jaren tegenaan.

4. Elektriciteit & bedieningspanelen

Na de leidingen volgen de schakelaars, kabels en bedieningspanelen. De regels van de kunst worden hier strikt nageleefd en de hoogste kwaliteitsnormen gehanteerd. Camee neemt met minder geen genoegen.

5. Nieuwe chape laag wordt voorzien

Een nieuwe chape laag en het waterdicht maken van de muren, moet er voor zorgen dat er geen vochtproblemen ontstaan na de badkamerrenovatie.

6. Badkamertegels voor de vloeren en wanden

De gekozen badkamertegels worden geplaatst. Camee biedt een ruim assortiment badkamertegels en keramische tegels aan. De keuze is zo immens groot dat je niet direct kan kiezen uit dit grote aanbod en ook daarbij staat Camee je graag te woord en biedt een persoonlijke service aan om jou te helpen bij het kiezen van de geschikte tegel. Wens je graag vloerverwarming in de nieuwe badkamer? Ook dat is geen probleem bij Camee.

7. Een strakke uitstraling met PVC spanplafond en moderne plafondverlichting

Wanneer alles goed gedroogd is, pakken ze bij Camee het plafond aan. Een spanplafond kan deel uitmaken van de badkamerrenovatie en geeft een strakke & afgewerkte uitstraling aan je nieuwe badkamer. Een spanplafond laat je toe met spots te werken.

8. Installatie gekozen sanitair

Als de badkamerrenovatiewerken bijna zijn afgerond, worden de sanitaire toestellen geplaatst. Bij Camee werken ze met toonaangevende leveranciers, dus keuze zat. Bovendien krijg je bij deze partners nog een mooie korting ook als Camee de toestellen aankoopt. Zo blijft jouw badkamerrenovatie betaalbaar en geniet je toch van een prachtig afgewerkte badkamer zonder zorgen.

9. Finale afwerking: badkamerrenovatie met oog voor detail

Is het sanitair geïnstalleerd dan rest nog enkel het detailwerk. Zo worden de hoeken en kieren opgespoten met antischimmel siliconen en wordt alles nog eens grondig nagekeken. Als extra service maakt Camee jouw nieuwe badkamer helemaal schoon en is de badkamer bijna klaar voor persoonlijk gebruik.

10. Getest & goedgekeurd!

Voor je kan genieten wordt de nieuwe badkamer grondig getest. Deze standaardprocedure hebben de vakmensen van Camee perfect in de vingers en je mag dan ook zeker zijn van een kwalitatieve oplevering. Tijdens dit hele proces blijf je betrokken bij je badkamerrenovatie.

Vraag een glasheldere offerte aan voor een badkamerrenovatie

Bij Camee hebben ze heel wat jaren ervaring en ze loodsen je dan ook door dit hele proces. Een badkamerrenovatie bij Camee verloopt vlot en de communicatie is net zoals de prijs, glashelder.

Meer weten over hoe jouw badkamer renovatie wordt aangepakt en waarmee Camee het verschil maakt? Maak een afspraak en ontvang een vrijblijvende offerte voor jouw badkamerrenovatie. Bij deze badkamerspecialist uit De Klinge bij Gent, zit je goed.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in