Sleutel-op-de-deur

De 6 voordelen van investeren in nieuwbouw

Auteur: Huysman Bouw

Of je nu een woning koopt voor eigen gebruik of om te verhuren, een nieuwbouw is de investering met de minste risico’s en de hoogste opbrengst. Je kiest voor een combinatie van veiligheid, comfort en rendement.

1 | Comfort voor jou en eventuele huurders

Een nieuwbouwwoning, en zeker één uit een project van een sleutel op de deur ontwikkelaar,  staat garant voor het beste wooncomfort dankzij een slim en tijdloos ontwerp en de beste materialen. Dat geldt trouwens niet alleen binnenshuis: ook de ligging, bereikbaarheid en kindvriendelijkheid van woning én buurt zijn van de hoogste kwaliteit.

Om die reden zal je zelf erg comfortabel in een nieuwbouwhuis wonen, maar scoren nieuwbouwwoningen ook beter bij een breed publiek. En dát is dan weer voordelig om huurders of kopers aan te trekken.

Een sleutel op de deur nieuwbouwproject van Huysman Bouw? Dat is razendsnel verhuurd!

2 | Rendement vanaf dag 1

Of je nu zelf in je nieuwbouwwoning trekt of ze meteen verhuurt, je investering brengt op vanaf de eerste dag:

  • dankzij lage rentes en financieringskosten,
  • dankzij de hoge huurprijzen,
  • dankzij de gegarandeerde meerwaarde bij verkoop.

3 | Deskundige begeleiding

Wanneer je een nieuwbouwwoning plaatst met een aannemer of koopt van een ontwikkelaar, kan je doorgaans rekenen op een gespecialiseerd team en op ervaren externe partners. De bouw van je investering wordt nauwlettend gecoördineerd. Zo slaap jij op beide oren en ben je zeker dat je investering zal lonen.

4 | Je weet wat je koopt

In tegenstelling tot een investering in een bestaande woning, weet je bij een nieuwbouw exact wat je krijgt voor je geld. Je weet dat je na aankoop geen extra geld meer in de woning hoeft te pompen en dat ze gegarandeerd opbrengt bij verhuur of verkoop.

5 | Geen last van onderhouds- en andere kosten

Met een nieuwbouwwoning ben je voor een lange periode bevrijd van onderhouds- en andere kosten – als je met een erkende aannemer werkt natuurlijk. Je kan rekenen op de strengst geselecteerde materialen, jarenlange ervaring, bewezen partnerships en garanties.

6 | Je bent maximaal beschermd met de tienjarige aansprakelijkheid

Vooraleer je in zee gaat met een aannemer of projectontwikkelaar, controleer je of die jaarlijks het Charter der Woningbouwers ondertekent. Doet die dat? Dan verloopt alles volgens de Wet Breyne of woningbouwwet en ben je tien jaar beschermd tegen ernstige en structurele gebreken aan je nieuwbouwwoning. Het is bijna onmogelijk om met een nieuwbouwwoning een kat in een zak te kopen. 

Kies met Huysman Bouw voor een veilige én rendabele vastgoedbelegging

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in