De keuken

Creëer de perfect Home Office

Auteur: Van Hoecke NV

Thuiswerken is ‘here to stay’. De afgelopen maanden was het voor sommigen een hele uitdaging om thuiswerken te combineren met op de kinderen letten of pre-teaching. Intussen openden veel scholen opnieuw de deuren en merken we de positieve kanten aan thuiswerken. Meer en meer raakt enkele dagen thuiswerken ingeburgerd. Tijd om jouw perfecte Home Office te creëren!

Berg belangrijke zaken veilig op

Na een dagje thuiswerken, is het natuurlijk niet de bedoeling dat papieren, folders, … van het werk blijven rondslingeren in huis en we weten allemaal dat zelfs in lades ze niet altijd veilig zijn voor grijpgrage handjes. Dankzij het slimme CABLOXX sluitsysteem, sluit je op het einde van de werkdag eenvoudig jouw ladeblokje af.

Maak kennis met de voordelen van CABLOXX

Zorg voor veilige werkoppervlakken

Wil je een printer gemakkelijk bereikbaar maken of snel extra werkoppervlakte creëren? Dan is onze tabletladestop precies wat je nodig hebt! Rust je home office uit met handige uittrektabletten die veilig vastgezet kunnen worden zodat je er zonder problemen aan kan werken. De vergrendeling klikt automatisch vast aan beide zijden als de tablet volledig uitgetrokken wordt. Zo ben je zeker van een stabiele werkruimte. Eén simpele beweging met één hand, meer is er niet nodig om de tabletlades weer in het meubel te laten verdwijnen.

Lees meer over de mogelijkheden met de tabletladestop

Breng rust in je werkomgeving

Op je bureau verzamel je al snel allerlei materiaal van balpennen tot post-its of kladblaadjes. Nochtans zorgt een georganiseerd bureau voor rust in je hoofd. Met de flexibele Cubics van Orgalux kies je zelf hoe je jouw bureau inricht en krijgt alles een vaste plaats. De melamine Cubics zijn verkrijgbaar met speciale deksels voor pennen, paperclips, post-its, … Zo heb je veelgebruikte items onmiddellijk bij de hand

Maak kennis met de praktische kans van onze Orgalux-indelingen

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in