Aanbevolen partners

suninvest logo
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Tuinmeubelen

Weer of geen weer met de Lagune of Camargue zit je save

Auteur: Renson

Wie echt wil buiten leven, moet rekening houden met de grillen van de natuur. Als de zon te broeierig wordt, als het begint te regenen of als de wind plots harder gaat waaien, moeten we naar binnen vluchten. Nee, een terrasoverkapping doet immers wonderen. Renson heeft een compleet gamma terrasoverkappingen met een stijlvolle aluminium structuur. Ga je voor de Lagune of de Camargue van Renson?

Bij de Lagune heb je een geïntegreerde windvaste, waterdichte maar lichtdoorlatende dakzonwering boven het hoofd, die afhankelijk van het weer geopend of gesloten wordt. Neerslagwater verdwijnt via watergeleidingskanalen in een regenpijp in de verticale kolommen, zelfs als de doekzonwering niet volledig afgesloten is.

Bij een Camargue met roteerbare aluminium lamellen bepaal je zelf de invloed van de zon op het terras. Een gesloten dak is volledig waterdicht. Neerslag wordt afgevoerd via geïntegreerde watergeleidingskanalen. Steeds een droog terras, zelfs als de lamellen na een regenbui opendraaien.

Genieten op elk moment van de dag

Deze comfortabele buitenkamers staan garant voor sfeer en uitstraling maar ook voor warmte en behaaglijkheid. Als het ’s avonds donker wordt, schakelt men gewoon de geïntegreerde verlichting aan. Ook als het kouder wordt, kan men gewoon buiten genieten. Afhankelijk van de grootte van de terrasoverkappingen kunnen immers één of meerdere verwarmingselementen voorzien worden. Zelfs de geliefkoosde muziek weerklinkt op het terras dankzij de geïntegreerde flat panel speakers.

Afsluitbaar tegen wind en koude

De Lagune en de Camargue kunnen aan voor- en zijkant naar eigen wens en aangepast aan de stijl van de woning afgesloten worden.  Neergelaten windvaste, gemotoriseerde screens zorgen voor een beschermend cocoon. Dankzij het gedeeltelijke doorzicht van de doeken en eventuele crystalvensters blijft het zicht op de tuin steeds behouden. Uw klant kan ook opteren voor glazen schuifwanden en zelfs elegante schuifpanelen met windvaste screendoeken of houten lamellen behoren tot de mogelijkheid.


Meer info:

Lees ook:

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in