Aanbevolen partners

suninvest logo
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Tuinmeubelen

Klimaatneutraal relaxen in een (h)eerlijke hangmat

Lekker luieren in een comfortabele hangmat, daar krijg je pas echt een vakantiegevoel van. Helemaal als je weet dat je hangmat klimaatneutraal is en bovendien eerlijk geproduceerd. Dat geldt allemaal voor de lichtgewicht XXL-hangmatten van MoreThanHip.

Parachutestof

Deze hangmatten zijn gemaakt van parachutestof. Dit is niet alleen zeer licht en sterk maar ook luchtdoorlatend, wat zorgt voor een natuurlijke ventilatie en een optimaal ligcomfort. Het doek van 260 x 210 cm biedt ruimte genoeg voor twee of meer personen. Daar is de XXL-hangmat sterk genoeg voor, want de nylon parachutestof en de driedubbel gestikte naden vormen een ijzersterke combinatie, die minstens 180 kilo kan dragen. De totale lengte inclusief ophanghaken is 290 cm.

Ook erg handig: de stof is dun en licht, waardoor de hangmat na gebruik snel is terug te rollen in het zakje dat aan de hangmat vast zit. Je hebt dan een compact pakketje van slechts 650 gram. De XXL-hangmat is daardoor een ideale reishangmat. Maar ook bij gebruik thuis in de tuin of op het balkon neemt de hangmat slecht weinig opbergruimte in.
MoreThanHip XXL-hangmatten worden op eerlijke wijze gemaakt in Indonesië, in een kleinschalig atelier. De werknemers worden naar lokale omstandigheden goed betaald en zijn door de werkgever verzekerd voor ziektekosten. Tevens zijn de hangmatten klimaatneutraal gemaakt via het Hivos Klimaatfonds. De CO2-uitstoot van de productie en het transport van de hangmatten is hiermee gecompenseerd en wordt geïnvesteerd in kleinschalige projecten voor hernieuwbare energie in ontwikkelingslanden.

Kleurencombinaties

De hangmatten zijn ook geschikt voor zakelijk gebruik, zoals relatiegeschenken en evenementen. De kleurencombinatie kan hiervoor worden afgestemd op de bedrijfskleuren en ook zijn de hangmatten te voorzien van een eigen logo.

Prijs MoreThanHip XXL-hangmatten

  • De MoreThanHip XXL-hangmatten zijn leverbaar in verschillende kleurencombinaties van gedekt – camouflage – tot vrolijk en uitbundig. Een actueel overzicht vind je op de website van MoreThanHip
  •  Voor € 49,95 krijg je er een thuisgestuurd (exclusief verzendkosten) en kom je (h)eerlijk hangend de zomer door

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in