Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
Renson - Ventilatie, zonwering
Winsol
Veranda en terrasoverkapping

Verleng de zomer met een terrasoverkapping van Renson

Auteur: Renson

‘Buiten leven’ – dé trend van het ogenblik. Wie echter buiten wil leven, moet rekening houden met de grillen van de natuur. Of toch niet? Een terrasoverkapping doet wonderen. Geen last van zon, regen, wind of koude. Comfort op maat met sfeervolle verlichting, gezellige warmte en geïntegreerd geluid. Volledig afsluitbaar, met een persoonlijke toets, indien gewenst. Verkrijgbaar in alle kleuren, aangepast aan de stijl van de woning. Renson heeft een compleet gamma terrasoverkappingen met een stijlvolle aluminium structuur – voor elk wat wils: Algarve, Camargue of Lagune.

Geen last van zon of regen

Bij de Lagune heeft u een geïntegreerde windvaste, waterdichte maar lichtdoorlatende dakzonwering boven het hoofd, die afhankelijk van het weer geopend of gesloten wordt. Neerslagwater verdwijnt via watergeleidingskanalen in een regenpijp in de verticale kolommen, zelfs als de doekzonwering niet volledig afgesloten is. Bij een Camargue of Algarve met roteerbare aluminium lamellen bepaalt u zelf de invloed van de zon op het terras. Een gesloten dak is volledig waterdicht. Neerslag wordt afgevoerd via geïntegreerde watergeleidingskanalen. Steeds een droog terras, zelfs als de lamellen na een regenbui opendraaien. 

Genieten op elk moment van de dag

Deze comfortabele buitenruimtes staan garant voor sfeer en uitstraling maar ook voor warmte en behaaglijkheid. Als het ’s avonds donker wordt, schakelt u gewoon de geïntegreerde verlichting aan. Ook als het kouder wordt, kan men gewoon buiten genieten. Afhankelijk van de grootte van de terrasoverkappingen kunnen immers één of meerdere verwarmingselementen voorzien worden. Zelfs de geliefkoosde muziek weerklinkt zonder probleem op het terras dankzij de geïntegreerde flat panel speakers.

Afsluitbaar tegen wind en koude

Zowel de Camargue als de Lagune kunnen met verschillende elementen aan de voorzijde en/of zijkanten uitgerust worden. Door het toevoegen van zijelementen ontstaan eindeloze personalisatiemogelijkheden. Windvaste, gemotoriseerde Fixscreen-zonweringen zijn beschikbaar in een 50-tal kleuren en kunnen met Crystalvensters uitgerust zijn. Men kan ook glazen schuifwanden integreren. Die kunnen gecombineerd worden met de windvaste screens, waardoor het voordeel van de zonwering behouden blijft. Een andere mogelijkheid bieden Loggia-schuifpanelen, uitgerust met windvaste screendoeken of houten lamellen. Deze elementen laten de eigenaar ook toe om de terrasoverkapping een persoonlijke toets te geven en aan te passen aan de architectuur van het gebouw.

Meer info: Renson

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in