Tuinhuisjes/carports

Verkleedfeest in eigentijds paleis

Welk kind droomt er nu niet van om voor één dag prinses, koning of tovenaar te zijn? Als ouder kan je met de Outdoor Cabin van Hillhout hiervoor de juiste randvoorwaarden creëren in de tuin. De multifunctionele ruimte kan overdag als speelplek dienen en ’s avonds als loungeplek voor de ouders.

Het hoekmodel outdoor cabin van Hillhout is het ideale kader voor kinderen om hun sprookjesfantasieën tot werkelijkheid te brengen. Ze kunnen spannende avonturen beleven in hun eigen belevingswereld. In een mum van tijd is de cabin omgetoverd tot een groots kasteel voor een echte ridder of tovenaar.
Het enige wat je als ouder hoeft te doen is de juiste voorwaarden scheppen: verkleedkleren, wat leuke speeltjes en het paleis kan vorm krijgen.


Lekker loungen

De outdoor cabin is overigens ook voor de ouders multifunctioneel in gebruik. Wat overdag nog een kasteel of fort was, kan ’s avonds een eigen loungeruimte worden om met een wijntje na te genieten van de dag.
De cabin kan helemaal in de hoek van de tuin worden geplaatst, zodat je optimaal gebruik kan maken van de ruimte. De ramen in de zijwanden zijn gemaakt van onbreekbaar acrylaat, en dus kindveilig.
Optioneel kan de cabin voorzien worden van zijwandelementen, afhankelijk van uw wensen met een groot of klein raam of helemaal dicht. De cabin is gemaakt van Noord-Europees naaldhout met een unieke designprofilering. Het hout is PEFC gecertificeerd en heeft het Nederlandse KOMO-keur, waardoor de producent een garantie van 10 jaar tegen houtrot kan geven.

Meer info: www.hillhout.com
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in