Aanbevolen partners

suninvest logo
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Tuinmeubelen

Some furniture: ongedwongen buitenmeubelen

Bold, roman, mono en italic. Voortaan worden deze namen niet louter meer geassocieerd met fontstijlen, maar ook met leuke collecties ongedwongen tuinmeubelen van Some Furniture. De collectie Some Outsiders trekt de aandacht omdat de tuinmeubels een tikkeltje afwijken van het gangbare aanbod aan buitenmeubelen. De verschillende lijnen vinden elkaar in een speels maar puur design. De basis van Some Outsiders is handgeweven fiber, een haast onverwoestbaar recyclagemateriaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook uv-bestendig en kleurvast.

Tuinmeubel italic

Zoals de naam doet vermoeden, wijkt italic enigszins af van het rechte pad. Met een vormgeving die 10 graden schuin staat, zijn deze meubelen dan ook een plezante eyecatcher. Het ‘trompe l’oeil’-effect komt helemaal tot zijn recht in de schommelstoel voor kinderen, waar de houten latten alleen maar vooraan het meubel uitsteken. Italic is vrij uitgebreid en telt naast verschillende armstoelen en loungezetels ook een koffietafel, poef en zalig bed.

Tuinmeubel roman

Dat de vormgeving van Some Outsiders wordt bepaald door de functionaliteit en het comfort, bewijst de sobere collectie roman. Deze stoel nodigt simpelweg uit tot zitten. Opvallend detail: de stoel is vooraan schuin aflopend en onderaan is de verbinding tussen de stoelpoten recht uitgesneden én heel strak geweven. Tot nog toe bestaat roman uit een stoel, armstoel, lounge en barkruk. Maar volgend jaar krijgt de reeks gezelschap van verschillende tafels.

Tuinmeubel mono

Ze zien er goed uit en ze zitten gemakkelijk: de blokvormige barstoel, poef en armstoel die samen de collectie mono vormen. Achter deze speelse meubelen schuilt dan ook een doordacht design. Doordat het voorste deel van elk model schuin afloopt, creëer je immers extra been- en voetruimte. Resultaat: leuke, strakke volumes met extra zitcomfort.

Tuinmeubel bold

Bold is zonder meer de strakste lijn binnen Some Outsiders. Met haar rechte lijnen en robuuste blokvormen knipoogt deze collectie naar het kubisme. Uit de drie verschillende tafels vloeiden een club en bank in dezelfde stijl voort.

Meer info: www.some.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in