Aanbevolen partners

suninvest logo
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Tuinmeubelen

Heerlijk cocoonen in je eigen outdoor bed

Een loungebed buitenshuis is niet langer een droom. In sommige outdoor bedden kun je zelfs cocoonen als het ware. Je zult er uren of zelfs weken in willen vertoeven.

In rustgevende 'Mood'

Het Belgische luxemerk Tribu versus gaat voor naturel, ook voor het outdoor bed ‘Mood’. Het onderstel is vervaardigd uit plantageteak. Liggen doe je natuurlijk op een zachte, waterbestendige matras.

Meer info: Tribu

Schuilen of cocoonen

Cocoonen hoeft geen verdere uitleg. Lekker samen met twee kun je in deze Kokoon schuilen om uit te rusten, of gezellig een babbel te slaan.

Meer info: Royal Botania

Surf or wave

Het tuinmeubilair van Royal Botania laat je zweven tussen hemel en aarde. De Surf is niet zomaar een hangmat, maar eentje waar je urenlang kan in blijven liggen. De Surf is trouwens het kleine broertje van de Wave.

Meer info: Royal Botania

Lichtgevend bed

Een ovalen boxspring maar dan voor buiten: de ‘Lagoon’. Dit bed heeft een beschermende cover net om je tegen te felle zon te hoeden. Bij donkere avonden kun je het licht aansteken, het onderstel licht dan helemaal op.

Meer info: Solpuri

Pas aan naar eigen wens

Dit outdoor ‘Landscape’ bed lijkt wel een hemelconstructie maar het aantrekkelijke eraan is dat je het naar wens kunt aankleden met wanden en gordijnen, en zelfs een plafond. Het rugstel is aanpasbaar zodat je telkens de juiste positie kunt aannemen.

Meer info: Kettal

Een nestje aan de boom

De Nestrest van Dedon is een architecturaal meubelstuk dat met behulp van een speciaal touwensysteem opgehangen wordt in een boom of aan een andere steun. Het leuke eraan is dat je dan over en weer kunt schommelen. De constructie is ook veel lichter dan ze op het eerste gezicht lijkt. Ze is gebouwd rond een aluminium frame en weegt slechts 100kg.

Meer info: Dedon

Naar hartenlust schommelen

Ook deze moderne schommelstoel is een heerlijk nest. Onder het zitoppervlak is een hermetisch afgesloten waterbassin waar je water aan kunt toevoegen. Hoe meer water je toevoegt, hoe stabieler de stoel.

Meer info: One to Sit

Blijven drijven

Blijven drijven zul je zeker en vast doen in dit heerlijke floating bed. Je dient het bed aan een constructie op te hangen zodanig dat het helemaal niet met de grond verbonden is. Je kunt het bed verder decoreren met kussens. Wedden dat je niet meer in je eigen bed binnen wilt gaan slapen?

Meer info: Floating BedSamenstelling
: Kelly Cuypers - Juli 2012Lees ook

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in