Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Tuinberegening

Relax, dankzij bewateringstechnieken van Gardena

Relax, in plaats van rond te lopen om te besproeien. Dat is het motto van de verschillende Gardena Besproeiingscomputers. Haal één in huis en al uw besproeiingstaken zullen volledig automatisch gebeuren.


Er komt een einde aan het versleuren van zware gieters. De nieuwe Gardena besproeiingscomputers automatiseren deze taak volledig.
De drie nieuwe besproeiingscomputers zijn het brein van het besproeiingsysteem van je tuin. Ze regelen de watertoevoer volgens een strikte programmering. Die programmatie is kinderspel dankzij de grote knop voor de selectie van alle besproeiingstaken.
Alle modellen hebben eveneens een grote display, zodat alle functies zichtbaar en duidelijk zijn.

Premium modellen
De Premium modellen hebben nog een extra pluspunt want de verschillende stappen verschijnen tijdens de programmering. Afhankelijk van het model kan het programma aangepast worden aan de individuele behoeftes: met het Premium model kunnen 6 verschillende besproeiingen per dag geprogrammeerd worden. De besproeiingsduur kan van één minuut tot 9uur 59 minuten ingesteld worden, afhankelijk van het model. De besproeiingsdagen kunnen eveneens naar keuze worden geprogrammeerd. Alle besproeiingscomputers kunnen aangesloten worden op een Gardena bodemvochtigheidssensor en zo rekening houden met de vochtigheidsgraad van de bodem. Zeer economisch.

Zonnecel
De C 1060 solar plus is zeer energiebesparend. De “groene” Premium versie beschikt over een hoogwaardige zonnecel en meegeleverde herlaardbare Lithium-Ionen solar accu. De zonnecel laadt de accu op, ook bij bewolking.
Vitale behoeftes
Of het nu een minituin is of een immense grasoppervlakte, bewateren zal altijd een belangrijke verantwoordelijkheid zijn van de tuinliefhebber. Om de tuineigenaars hierin te helpen, heeft Gardena een bewateringssysteem dat bij elke eis past.
Het belangrijkste voordeel van dit systeem is niet alleen tijdsbesparing. Systematisch bewateren verzekert eveneens een efficiënt verbruik: in ander woorden, het is ecologisch en economisch.

Druppeltechniek
Het Gardena Micro-Dripsysteem, bijvoorbeeld, bewatert individueel elke plant met de exacte hoeveelheid druppels die de plant nodig heeft. Het gebruik van besproeiingscomputers laat ook toe om te besproeien wanneer er het minste verdamping is, vroeg in de ochtend.

Meer informatie: www.gardena.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in