Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Tuinberegening

Geen gezeul met zware gieters meer

Sproeien is voor veel mensen niet de leukste tuinklus. Maar in droge periodes moet het wel regelmatig en zorgvuldig gebeuren. De tijd van ’emmertjes water’ of zware gieters is gelukkig voorbij. Waterspecialist GARDENA introduceert dit voorjaar slimme producten die het watergeven stukken lichter en eenvoudiger maken.

 

De slimme slanggeleider en de praktische, hooggeplaatste zwengel van de nieuwe slangenwagen easyRoll Plus zorgen ervoor dat bukken, vuile handen en een tuinslang die in de knoop zit tot het verleden behoren. Dankzij de extra grote wielen kan de wagen overal rijden, zelfs in hoog gras, oneffen terrein en over terrastreden. Een beugelstandaard van zachte kunststof zorgt voor extra stabiliteit en voorkomt onverwacht wegglijden.

 

Watergeven én voeden

Het handige druppelsysteem van GARDENA wordt uitgebreid met een nieuw bijmengapparaat voor vloeibare plantenvoeding. Het slimme apparaat, dat eenvoudig op het Micro-Drip-System is aan te sluiten, voedt tijdens het besproeien de planten in de tuin, op het balkon en terras. Druppelaars en sproeikoppen geeft aan elke plant de juiste besproeiing. Dit bespaart werk, tijd én water.

 

Nieuwe sproeiers

De nieuwe pulserende en turbine tuinsproeiers van GARDENA zijn speciaal gemaakt om omvangrijke tuinen gelijkmatig te besproeien. Een grote draaiknop en verstelringen zorgen voor makkelijke en eenvoudige instelling van de sproeier. Deflectoren zorgen voor een gelijkmatige waterverdeling waardoor plasvorming wordt voorkomen. De turbine sproeiers zijn bovendien stil en vuilafstotend. De nieuwe sproeiers zijn verkrijgbaar als spike- en sledemodel.

 

Meer info: Gardena

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in