Aanbevolen partners

aliplast logo
Renson - Ventilatie, zonwering
Winsol
Veranda en terrasoverkapping

Nieuws voor de veranda

De veranda staat garant voor uren ontspanningsplezier. Wanneer je daarbij inspeelt op de nieuwste trends, haal je het maximale uit de mogelijkheden van de veranda. Ontdek alvast deze producten getipt door het magazine Compleet Wonen – Veranda’s.

Gedurfd minimalisme

Met de Lounge Line brengt Pauwels Veranda’s een gedurfde, moderne benadering van de veranda. De vormgeving oogt heel minimalistisch en hedendaags, maar kan net zo goed in combinatie met een klassieke woning geplaatst worden. Ook vrijstaande uitvoeringen, zoals een poolhouse of ontspanningsruimte, behoren tot de mogelijkheden.
Meer info: www.pauwelsverandas.be

Verbeterde screens

Renson heeft zijn populaire zonweringsgamma Fixscreen® onlangs vernieuwd, waardoor ze nog beter zijn dan ooit. Zo zijn ze windvast tot 130 kilometer per uur, zijn ze gemakkelijk te installeren en kunnen ze raamoppervlakken tot 22 vierkante meter aan.
Meer info: www.renson.be

Pvc ontmoet aluminium

Pvc is de beste thermische isolator, maar qua draagkracht moet dit materiaal het afleggen tegen aluminium. Met het PA6000-profiel combineert Profel echter het beste van twee werelden. Het profiel heeft een binnenzijde van kunststof en een buitenzijde van gemoffeld aluminium, waardoor het geheel een grotere structurele stijfheid heeft dan een klassiek profiel van kunststof.
Meer info: www.profel.be

Extra groot gordijn

Het XXL rolgordijn van Tende is uitermate geschikt voor grote glaspartijen. Het rolgordijn kan maximaal 6 meter breed en 3 meter hoog (of omgekeerd) gemaakt worden. Het doek is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kan zowel transparant als afsluitend of verduisterend uitgevoerd worden.
Meer info: www.tende.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in