Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
Renson - Ventilatie, zonwering
Winsol
Veranda en terrasoverkapping

Nieuw in de veranda

De veranda evolueert almaar meer tot een echte leefruimte. Het comfort van die serre wordt dan ook op hetzelfde niveau gebracht als dat van de woning. Het magazine Compleet Wonen – Veranda’s selecteerde enkele nieuwe comforttoepassingen voor de veranda voor Habitos.be

Gezond genieten

Een gezond binnenklimaat is een van de prioriteiten om ten volle van een serre of veranda te kunnen genieten. Renson speelt daarop in met het Healthy Veranda Concept. Deze totaaloplossing combineert ventilatie en zonwering. De ventilatie gebeurt door de toevoer van verse lucht via het vlakke ventilatierooster THM-90 en door de afvoer van vervuilde lucht via het mechanische extractiesysteem Airtop of het kleprooster THK170. Voor de zonwering zorgt de buitenzonwering Vegascreen, voorzien van acryl- of Soltis-doeken met een zeer hoge zonweringscoëfficiënt.
Meer info: www.renson.eu

Innovatief vouwsysteem

Een totaaloplossing bieden voor vouwdeuren en -ramen in huis, dat is de bedoeling van het nieuwste vouwsysteem CF77 van Reynaers. De maximale hoogte bedraagt drie meter, waardoor er heel wat mogelijkheden zijn op het vlak van architectuur. Ook op de openingswijze van de verschillende elementen zijn nauwelijks beperkingen. Bovendien oogt het systeem mooi, maar zit het tegelijk ook hoogtechnologisch in elkaar. Met andere woorden: ideaal om buiten naar binnen te halen en omgekeerd.
Meer info: Reynaers

Cederhouten shutters

Binnen het aanbod van binnenzonweringen zijn er heel wat mogelijkheden, ook op esthetisch vlak. Een goed voorbeeld daarvan zijn de nieuwe cederhouten shutters van Jasno Shutters, bestaande uit lamellen van Western Red Cedar, een lichte bruinrode houtsoort die de lamellen een heel eigen karakter geeft. Het cederhout heeft bovendien geen vlammen of noesten, waardoor de uitstraling strak en hedendaags blijft. Het natuurlijke cachet van het hout blijft intact dankzij de afwerking met een transparante olie. De shutters zijn verkrijgbaar vanaf 270 euro per vierkante meter.
Meer info: www.jasnoshutters.com

Comfortabel en doordacht

Tuinmeubelspecialist Kerkhof Laren uit Nederland komt dit jaar met z’n eerste eigen buitenmeubel. Ideaal voor langs het zwembad, maar minstens even aangenaam om in te ontspannen in uw serre of veranda. De Pebbles is een comfortabele stoel met een doordachte vorm. Dankzij de uitsparing onderaan kunt u uw voeten onder de stoel schuiven en ook de golvende armleuning werd zo ontworpen dat u een natuurlijke houding heeft in de stoel. De Pebbles is verkrijgbaar vanaf 698 euro.
Meer info: www.kerkhoflaren.nl

 

Bron: Compleet Wonen - Veranda

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in