Aanbevolen partners

suninvest logo
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Tuinmeubelen

Lafosse_buitenkeuken

35 jaar ervaring in keukens voor de meest gerenommeerde professionele chefs en niet minder veeleisende particulieren, die vertaalt high end keukenspecialist Lafosse nu in een nieuw mobiel buitenkeukenconcept.
En garde, beste buitenchef, deze buitenkeuken van Lafosse is een gepatenteerd, handgemaakt staaltje toptechnologie zonder gelijke.Je gasten buiten entertainen op een warme zomeravond betekent niet noodzakelijk je toevlucht nemen tot een ouderwetse barbecue.
Daar is op zich niks mis mee, maar waarom zou je genoegen nemen met eenvoud als het allemaal veel spectaculairder kan?
Praktischer ook. Luxueuzer en completer.

Belgische keukenbouwer Lafosse, die vooral gespecialiseerd is in professionele keukens en projecten voor de high end particuliere markt, pakt uit met een gepatenteerd mobiel buitenkeukenconcept, handgemaakt in de meest hoogwaardige materialen.

Geen bouillabaisse of sabayon mislukt nog, geen roux of perfect gegaarde entrecote is te veel.
Het design

Omdat een buitenkeuken niet alleen belangrijk is voor het welslagen van het menu, maar ook een zekere vorm van entertainment mag bieden, besteedde Lafosse veel zorg aan het design van zijn paradepaardje.

De Lafossebuitenkeuken doet immers perfect dienst als gezellige bar voor het aperitief of als veelzijdige autonome keuken voor je 3-gangenmenu. Niet alleen je kookkunsten worden met dit staaltje toptechnologie naar een hoger niveau getild, ook je tuin, terras of patio krijgen extra allure dankzij het robuuste, tijdloze design afgewerkt in hoogwaardig inox en duurzaam Afrormosia hardhout.

Dankzij het handige Glide-and-Fold systeem transformeer je de keuken in een handomdraai tot stijlvolle bar en weer terug.Full option

Voortaan kan jij tijdens je tuinfeest bij je gasten blijven.
Je hoeft immers niet heen en weer te rennen van binnen naar buiten om drankjes te serveren, iets af te spoelen of een extra kommetje uit te halen.
De mobiele buitenkeuken is uitgerust met geïntegreerde gasgrill, 2 inductievelden, koelkast, lades, spoelbak en nog veel meer.
Water wordt voorzien via de geïntegreerde Gardena TM koppeling, of je kan opteren voor volledige autonomie dankzij het optionele pompsysteem met bijhorende voorraadtank.
Dit all-in pakket, met de hand gemaakt door toegewijde ambachtslui, integreert naar goede Lafosse gewoonte enkel de meest kwalitatieve professionele apparatuur. Optioneel kan je kiezen voor een teppan yaki in plaats van de gasgrill en ook een volledig onafhankelijk watersysteem behoort tot de mogelijkheden.  

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in