Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
Renson - Ventilatie, zonwering
Winsol
Veranda en terrasoverkapping

Innovaties voor de veranda

De editie 2011 van Compleet Wonen Veranda’s ligt in de winkelrekken. Het magazine staat boordevol nieuwigheden voor de veranda. De redactie van Compleet wonen selecteerde drie niet te missen producten voor Habitos.be.

Zonnig verandadak

Livium Creative Louvre lanceert een stijlvol, beweegbaar openluchtdak voor uw open veranda, terras, patio of balkon. Het ‘Louvredak’ is de eerste waterdichte terrasoverkapping met beweegbare louvres. Wilt u zon, dan gaan de louvres wijd open. Heeft u liever schaduw, dan temperen de louvres het licht. Regent het? Sluit de louvres en uw open veranda wordt stijlvol overkapt door de lamellen uit duurzaam aluminium. Doordat u de kleur en de bouwkundige constructie volledig zelf in de hand heeft, kunt u een louvredak laten samenstellen dat naadloos aansluit bij de architectuur van uw woning.

Meer info: Livium

Innovatief glasgordijn

Voor liefhebbers van het openluchtgevoel zijn de verschuifbare glaspanelen van Sliding Glass een prima alternatief voor de traditionele veranda. De glazen wanden zonder frame vormen een haast onzichtbaar glasgordijn, zodat het uitzicht op de tuin intact blijft. Sliding Glass beschermt u tegen alle weersomstandigheden, de panelen kunnen op elk moment gedeeltelijk of volledig geopend worden, en is door zijn gloednieuwe design een absolute eyecatcher. Daarbovenop is het glasgordijn veilig afsluitbaar en uiterst gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

Meer info: Slidingglass

Saint-Gobain Glass

Met de driedubbele beglazing SGG CLIMATOP LUX, van Saint-Gobain Glass, bereikt uw buitengevoel ongekende hoogten. Hoe kan het ook anders, met een lichttransmissie van 73%? Dit glas heeft ook een uitzonderlijk hoge zontoetredingsfactor (g=0,62) en is dus interessant voor bewoners van lage energiewoningen en passiefhuizen.

Meer info: Saint Gobain Glass 


Bron: Compleet Wonen - Veranda's

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in