Aanbevolen partners

suninvest logo
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Tuinmeubelen

Groot, groter, grootst

Eens buiten maken we het graag gezellig. Meer ambiance krijg je door in groot gezelschap te vertoeven. Je tuinmeubilair is dan ook best aangepast. We stellen je enkele grote tafels of een grootse loungeset voor om het buitenleven optimaal te beleven.

Het tafelen wordt alsmaar meer een ritueel dat in onze Bourgondische levensstijl tal van waarden combineert: de kunst van het ontvangen, het tafelen met volledige families en/of vrienden en het samen genieten van een maaltijd.

Extra grote tuintafels

Uitschuifbare tuintafel

Extra grote buitentafels, die makkelijk plaats bieden aan 10 tot 12 mensen voldoen bijgevolg aan een reële behoefte. Om binnen de norm te blijven van een steeds groeiend aandeel aan klanten die tafels willen van 2,5 à 3 meter, heeft Gloster nu ook twee uitschuifbare tafels van 1,62 en 2,06 meter die respectievelijk een totale lengte bieden van 2,66 en 3,18 meter eens zij uitgeschoven zijn. Deze uitschuifbare tafels hebben een volledig glazen tafelblad dat beschikbaar is in drie kleuren (frost, taupe of lava) of in teak.

Meer info: Gloster

Grote ronde tuintafel

De bestaande Vera-collectie van het Italiaanse Emu wordt uitgebreid met een monumentale ronde tafel van ongebruikelijke grootte van 1,8 meter waar twaalf personen kunnen plaats nemen. De verweven metalen banden van de poten verwijzen naar de art nouveau uit het begin van de twintigste eeuw.

Meer info: Emu

Tafel met voldoende beenruimte

Ook de eettafel Compania van Val-Eur speelt opnieuw in op de wens om buiten te eten met grote gezelschappen. Gerieflijk, want het tafelblad rust op een ingenieus bedacht onderstel met in totaal zes poten. De poten zijn zo geplaatst dat er altijd voldoende beenruimte is, waar men ook zit.

Meer info: Val-Eur

Loungehoek

Zitmeubels uit de sixties

Een huwelijk tussen eigentijdse materialen en looks uit de sixties, dat is waar Fold voor staat. Ontelbare combinatiemogelijkheden laten u toe creatief te zijn bij het samenstellen van de lounge hoek van uw dromen. Nu enkel de kussens er nog ingooien en uw vrienden uitnodigen om mee te komen genieten…

Meer info: Royal Botania

Salon voor buiten

De Cloud-collectie van Gloster oogt als een prachtig binnenhuissalon waarvan men nooit had kunnen dromen dit buitenshuis te kunnen plaatsen. De 28 individuele units zijn naar believen en bijna oneindig te combineren. De lounge meubels bestaan uit discreet geïntegreerde roestvrij staal, de donzige kussens zijn perfect waterbestendig.

Meer info: Gloster
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in