Aanbevolen partners

suninvest logo
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Tuinmeubelen

Geef om houten gevels en tuinmeubilair

Een houten gevel of tuinmeubilair heeft nood aan verfraaiing en onderhoud. V33 heeft dat goed begrepen en lanceert nieuwe producten voor het onderhoud van buitenhoutwerk maar ook voor meubels, terras en tuinhuis.

 

Levendig hout

Meubels in tropisch hout zijn een droom voor wie van natuurlijke tinten houdt. Maar zonder onderhoud verliest het hout al snel zijn oorspronkelijke kleur en krijg je tuinmeubilair in troosteloos grijs, als resultaat van blootstelling aan de zon en barre weersomstandigheden. Hoewel hout een sterk materiaal is, wordt toch aangeraden om je tuinmeubilair te voeden en zo te beschermen. Ideaal is een behandeling met speciale olie. Hout heeft namelijk een heel compacte structuur waar traditionele producten niet kunnen indringen. Hetzelfde geldt voor de reiniging, waarvoor je het best een aangepast product gebruikt. Zo is er ‘Olie tuinmeubilair’ voor alle stoelen, tafels en banken en de extreme levensduurversie om te voorkomen dat het hout grijs wordt. Ook het praktische tuinhuis kan er alleen maar netjes op worden door het opnieuw een laagje ‘Lazuur tuinhuis’ – ofwel in natuurlijke tint of trendy kleur – te geven. Voor het onderhoud van terrassen, vlonders of het hout rond een zwembad stelt V33 de ‘Olie Terras’ voor. De ultrawaterdichte olie is opgewassen tegen vlekken en vet.


Ecologisch cachet

Niet alleen in de tuin maar ook in de bouwsector is hout aan een opmars bezig. Het heeft een natuurlijk en ecologisch karakter, en geeft een zeker cachet aan een woning. Toch mag je ook hier het onderhoud niet onderschatten. Dat kan met de olie voor gevelhout, geschikt voor de behandeling van gevelbetimmering, houten huizen, carports en poolhouses in lariks en ceder. De belangrijkste voordelen van de olie zijn dat ze gebruiksvriendelijk is en het natuurlijke uitzicht bewaard blijft. Het is aan te raden één maal per jaar de olie aan te brengen.
Info: www.v33.be
 

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in