Aanbevolen partners

suninvest logo
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Tuinmeubelen

De Dot: parasol met gaatjes

Mag er wat kleur en humor in je tuin of op je terras? Dan steelt Dot absoluut de show. Deze parasol speelt met de zon en is bedacht door Amsterdammer Bart Van Heesch voor het Belgische Sywawa.


Sywawa, een vrij nieuw en ‘groovy’ parasolmerk van Symo, brengt frisse en verrassende parasols en parasolvoeten. Elk ontwerp draagt de handtekening van een enthousiaste designer. Voor het zomerseizoen stelt Sywawa onder andere de Dot voor. Hij is ontworpen door de Nederlander Bart Van Heesch.

 

Contrasterend patroon

De parasol bestaat uit 2 verschillende lagen stof, in 2 verschillende kleuren. In beide stoflagen is een contrasterend patroon van ronde gaten gemaakt. Het resultaat is dat je van onder de parasol de kleur van de onderste stoflaag ziet, met door de gaten in die laag de kleur van de bovenste stoflaag. Door de gaten in de bovenste stoflaag werpt de zon lichtvlekken tussen de gaten in de onderste laag en daardoor ontstaat een derde kleur dat het patroon vervolledigt.

 

Kleurrijk lichtspel

De veranderende positie van de zon, die in de loop van de dag van oost naar west schuift, doet het bollenpatroon traag evolueren zolang er daglicht is. De 2 stoflagen en het contrasterend gatenpatroon creëren een levendig en kleurrijk lichtspel. De Dot komt in 3 standaard kleurencombinaties, namelijk blauw/geel, roze/blauw en geel/roze. Een speciale editie “Knokke” werd gecreëerd voor het Vuurtorenplein in Knokke, met als kleurencombinatie roze/wit.

Meer info: www.sywawa.com 
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in