Aanbevolen partners

suninvest logo
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Tuinmeubelen

Een laagje brons of koper op je tuinmeubels

Het mag eens anders, dachten ze bij het Nederlandse merk One to Sit. En dus ontwierpen ze daar een tuinmeubel met een laagje brons, koper of roest. En voor de fans van een meer hedendaagse look, ook nog een collectie kunstmeubels. Tuinplezier verzekerd! Al moeten we toegeven dat deze meubels ook niet zouden misstaan in onze woonkamer.

Met de collectie Naturals krijgen de meubels van One to Sit een natuurlijke uitstraling die in een landelijke of klassieke omgeving goed tot hun recht komen. Door het toevoegen van een toplaag worden de meubels omgetoverd tot puur natuurlijke objecten.

Je kan kiezen uit verschillende uitvoeringen van de nieuwe reeks tuinmeubels:  

  • Brons: Hier wordt een gepatineerde bronzen toplaag aangebracht. Deze zal na verloop van tijd, door weersinvloeden, donkerder worden.
  • Koper: Op het meubel is een gepatineerde koperen toplaag aangebracht waardoor de natuurlijke groene verweerde uitstraling ontstaat.
  • Roest: Bij dit speciale procedé krijgt het meubel een laagje ijzer. Deze laag wordt versneld geoxideerd, waardoor het natuurlijke “verroeste” uiterlijk ontstaat. Over de toplaag komt een matte blanke laklaag, zodat het materiaal niet afgeeft op kleding.

 

Art Collection

Voor wie deze objecten te natuurlijk zijn heeft One to Sit een kunstzinnig alternatief. Unieke kunstwerken uit de Art Furniture collectie. Epoxy-kunstenaar Jan Tervoort is verantwoordelijk voor deze collectie, waarbij middels gieten van epoxy harsen een kunstwerk ontstaat op de meubelen van One to Sit. Op deze manier worden de meubelen van One to Sit echte kunstobjecten, unieke exemplaren waarbij eventueel ingespeeld kan worden op een gewenst thema.

Meer informatie: One to Sit

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in