Aanbevolen partners

suninvest logo
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Tuinmeubelen

Sywawa ontwerpt opwindende parasolvoet

Het Belgische parasolmerk Sywawa bedacht samen met de Nederlandse designer Jan Melis een parasolvoet die de creativiteit van de gebruiker prikkelt. De Coupe kan naast het recht houden van de parasol immers nog een andere creatieve invulling krijgen.


Anderhalf jaar geleden lanceerde Symo een nieuw, groovy parasolmerk: Sywawa. Dit label brengt frisse, verrassende parasols en parasolvoeten. Elk ontwerp draagt de handtekening van een enthousiaste designer.
Een parasolvoet is eigenlijk een "noodzakelijk kwaad". Wanneer je een nieuwe, leuke parasol koopt heb je noodgedwongen ook een parasolvoet nodig omdat de parasol anders omvalt. Maar de gewone parasolvoeten zijn producten die niemand wil. Ze zijn lomp, lelijk, zwaar en moeilijk te verplaatsen. Bovendien staan ze vaak in de weg en stoot je er je (blote) tenen tegen. Vormgever Jan Melis heeft voor Sywawa de uitdaging aanvaard om parasolvoeten te bedenken die mensen wél willen hebben.

Bubbels in je parasolvoet

De Coupe prikkelt de fantasie van de gebruiker: laat je gedachten de vrije loop en vul de sober vormgegeven schaal met champagne in een koel ijsbed, of met prachtige bloemen die je terras nog meer kleur geven. Zowel op feestjes als tijdens het dagelijkse gebruik straalt de Coupe sfeer en ambiance uit. De mogelijkheden zijn oneindig en zorgen ervoor dat de Coupe nooit gaat vervelen. Plaats hem op het gras of op een bar, op een tafel of een terras. Vul de Coupe voor elke gelegenheid anders in: frisdranken voor het verjaardagsfeestje van je eerste kind, bloemen wanneer je schoonmoeder op bezoek komt, goudvissen tussendoor. Laat je verbeelding de vrije loop.
De Coupe bestaat in de kleuren wit of zwart.

Cube: veelzijdigheid troef

Eerder lanceerden Jan Melis en Sywawa ook de Cube: een mooie, handige parasolvoet waar je bovendien een pintje of je mobiele telefoon op kwijt kan. Draai hem om en je hebt een gezellig krukje waarop je onder je parasol zit.
De Cube biedt 2 vlakken waarop je al die spullen veilig kwijt kan. Wanneer je hem als parasolvoet gebruikt kan je de Cube ook verzwaren door er water of zand in te gieten. Voor de fraaie vormgeving inspireerde de ontwerper zich op de vormtaal van objecten uit de jaren 70.
De Cube komt in 3 kleuren: wit, limegroen en taupe. Bijpassende zitkussens en parasolklem zijn in optie te verkrijgen.

Meer info: www.sywawa.be  

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in