Tuinhuisjes/carports

Een glazen huis in je tuin

Het hele jaar door net dat tikkeltje meer plezier van je tuin? Dan zet je er een originele tuinkamer van Liviq neer! In deze vrijstaande glazen kamer zal je urenlang kunnen ontspannen in het mooie decor van je eigen, groene plekje.
De tuinkamers van Liviq bieden een modulair wonen. Deze glazen structuur is in niets te vergelijken met een veranda, een pergola of een patio. Het wordt niet aangebouwd aan het huis, maar vormt een vrijstaand object dat in de tuin een verlenging zal zijn van je huis.

Inrichting

Dit ‘glazen huis’ kleed je aan naar eigen believen: In de lente is het een oase waar je tot rust kan komen tijdens de eerste zonnestralen, in de zomer een ruimte waar je tot ’s avonds laat gezellig kan tafelen, in de herfst de uitvalsbasis om de bladeren te zien verkleuren en in de winter een warme omgeving te midden van een sneeuwtapijt. Of heel het jaar door een ‘outdoor’ fitnesskamer, een poolhouse voor de jacuzzi, een speelkamer voor de kinderen of gewoon een extra plekje waar je 365 dagen lang kan genieten van de zon en je tuin.
Wat de tuinkamers van Liviq zo uniek maakt, is dat het een compleet afgewerkte kamer is, die standaard geleverd wordt met de vloer erbij. Hierdoor is het mogelijk om de kamer op elke ondergrond neer te poten. De steunbalken worden in de grond geïntegreerd en daarboven wordt de module opgebouwd. Er is geen lassing nodig om de constructie in elkaar te steken. Dankzij een vernuftige techniek passen alle onderdelen van de tuinkamer perfect in elkaar, zonder zichtbare schroeven of bouten.

Personaliseren

Bovendien is het design, dat overigens 1 00% Belgisch is, volledig te personaliseren. De kleur van het frame, het materiaal van de vloer en wanden, schuif- of plooiramen of geïntegreerde LEDverlichting, zijn allemaal aan te passen aan je eigen voorkeur. De combinatie van de strakke look met een hoogtechnologisch kantje, maken van deze tuinkamers unieke en originele leefunits.

Meer info: Liviq

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in