Aanbevolen partners

suninvest logo
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Tuinmeubelen

Dolce far niente aan de ronde zomertafel

Buitenmeubels met een mooi design, van goede kwaliteit én van bij ons? Bij Habitos.be vallen we daar wel voor en daarom zetten we van tijd tot tijd graag een Belgisch ontwerp in de kijker. De Versus-lijn van het Zutendaalse Tribù inspireert met ronde zomertafels, om met vrienden te genieten van het lekker niets doen.


De ideale zomeravond? In de avondzon dineren met familie of vrienden, nagenieten bij een glas en het gevoel hebben dat niets moet… Als ontwerper van mediterraan geïnspireerde buitenmeubelen kent Tribú versus de kunst van ‘dolce far niente’ als geen ander. De nieuwe ronde tafels in de collecties Kos en Mystral vertalen perfect dat gezellige gevoel.

 

Ideale blikvanger

Ronde tafels zijn mooi én gezellig: samen aan tafel, terwijl je niets van de leuke conversaties mist. Bovendien is een ronde tafel, zo centraal op je terras, een ideale blikvanger. Tribù versus verwent je deze zomer met enkele nieuwe modellen in de collectie. Mystral, met een diameter van 130 en van 160 cm, heeft een blad in zwart, thermisch gehard glas. Koel én cool! Voor liefhebbers van een eigentijdse houtlook is er Kos in gelakt hout of in teak, met diameter van 125 cm en 160 cm. Bij het kleinere model kan je het tafelblad volledig neerklappen en zo gemakkelijk stockeren na de zomer. Maar eerst even zalig nietsdoen…

Meer info: Tribù 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in