Aanbevolen partners

suninvest logo
aliplast logo
Renson - Ventilatie, zonwering
Winsol
Veranda en terrasoverkapping

Doe inspiratie op voor jouw veranda

Overweeg je een nieuwe veranda? Doe dan in Compleet Wonen Veranda’s, tuinkamers en oranjerieën inspiratie op. Het nieuwe magazine ligt vanaf nu in de rekken. Hier kun je alvast een terrasoverkapping een XXL rolgordijn uit het magazine ontdekken.

Comfortabel buiten leven

Optimaal leefcomfort naar buiten brengen, dat is de bedoeling van Renson. Met de Camarque lanceren ze een volledig afsluitbare terrasoverkapping die perfect past binnen hun Healthy Outdoor Concept. Deze aluminium constructie beschikt over een zonwerend en waterdicht dak uit roteerbare, aluminium lamellen, zodat u zelf kunt kiezen hoe je de ventilatie en/of zonwering regelt en zo optimaal van jouw terras kunt genieten. De Camarque kun je  volledig afsluiten met windvaste screens, Loggia-schuifpanelen, glazen schuifwanden of met een combinatie van deze elementen. De maximele afmetingen per element zijn 4 meter (spanzijde) en 6 meter (pivotzijde).

Meer info: Renson.be

Groot, groter, grootst

Hoewel je vandaag voor elke raam wel een geschikte zonwering of gordijn vindt, blijft het voor extra grote raampartijen, zoals die in een veranda of serre, vaak een moeilijke zoektocht. Tenminste, tot nu toe. Belgisch specialist in raamdecoratie ‘Tende’ ontwikkelde een stijlvol XXL rolgordijn voor raampartijen tot maar liefst 6 meter breed en 3 meter hoog. U heeft de keuze uit transparante of verduisterende doeken in verschillende kleuren - waarvan sommigen perfect afwasbaar zijn - en ook de aluminium lat aan de onderzijde kun je vervangen door een gelakt exemplaar in een RAL kleur naar keuze. Het XXL rolgordijn is verkrijgbaar met een kettingbediening (voor een breedte tot 4,20 meter) of met een gemotoriseerde bediening (voor een breedte tot 6 meter).

Meer info: Tende.be

Kaderloos glasgordijn

Dankzij de kaderloze glasgordijnen van Euroveranda, die je naar wens volledig open of dicht kunt schuiven, kun je het hele jaar door van jouw pergola genieten. Samen met het dak zorgen de glasgordijnen niet enkel voor een maximale lichtinval, ze bieden, dankzij de afwezige profielen, ook een onbelemmerd zicht op jouw tuin. De glaspanelen beschermen uw terras bovendien tegen allerlei weersomstandigheden, stof en geluid. Kortom, wie geen woonveranda wenst, maar wel optimaal van zijn tuin en terras wil genieten, kiest met een pergola of terras in combinatie met een kaderloos glasgordijn voor de ideale oplossing.

Meer info: Euroveranda.be

 

 

Compleet Wonen Veranda's, tuinkamers en oranjerieën

 

Deze nieuwigheden zijn verschenen in het nieuwe nummer van Compleet Wonen - Veranda's. In dit nummer vind je nog tal van andere producten, reportages en heel wat nuttige technische informatie.


 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in