Aanbevolen partners

suninvest logo
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Tuinmeubelen

Creëer zelf je sfeervolle buitenruimte

Van intieme loungeruimte, beschut terras of handige buitenkeuken tot extra bergruimte of luxe carport. Het is allemaal mogelijk met de Excellent-overkappingen en -wandelementen van Hillhout.

Daarmee speelt de tuinhoutspecialist in op de toenemende behoefte van de consument om méér uit de buitenruimte te halen en daar het hele jaar door volop van te genieten. De Excellent-overkappingen zijn er in drie formaten, namelijk met een buitenmaat van 390 cm, 502 cm of 724 cm breed. De dieptemaat van alle modellen is 390 cm. Eén ervan is standaard uitgevoerd met een design tuinhuis voor extra praktische opbergruimte.

Losse wandelementen

Deze Excellent-lijn omvat losse – modulaire – wandelementen, verkrijgbaar in drie varianten, namelijk volledig dicht, met bovenlicht of met een groot raam. Met deze flexibele wandelementen zijn dan ook eindeloos veel varianten mogelijk: open, deels gesloten of helemaal gesloten. Door ze tussen de staanders te plaatsen, zijn eenvoudig zijwanden en tussenwanden te maken. Zo kunt u letterlijk uw persoonlijke invulling geven en vrijwel elke gewenste buitenruimte creëren.

Gecertificeerd hout

De Excellent-overkappingen en -wandelementen (voorzien van het unieke Hillhout-designprofiel) zijn gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout. De wandelementen met raam zijn uitgevoerd met onbreekbaar 3 mm acrylaat. Ze zijn KOMO-verduurzaamd met tien jaar Hillhout-garantie tegen houtrot.

Info: www.hillhout.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in