Aanbevolen partners

Logo AVEVE
Tuinafsluitingen

Collstrop Garden zet Landmarq in de tuin

Op verzoek van Collstrop Garden tekende ontwerper Axel Enthoven een nieuw tuinschermconcept. Landmarq is een modulair concept dat de meest creatieve toepassingen mogelijk maakt.


Het nieuwe Landmarq scherm is opgebouwd uit massieve houten latten die stevig vastzitten in drie uitgefreesde houten staanders. Het gebruikten exotenhout behoort tot de duurzaamheidsklasse 1. Dat betekent dat het hout een hoge natuurlijke duurzaamheid heeft en is daardoor minimum 25 jaar bestand tegen aantasting door houtrot, schimmel of insecten. Onder invloed van UV zal het hout een mooie, grijze patine krijgen. Het heeft verder geen onderhoud nodig.


Maar dan een scherm

De montage van het scherm kan zowel tegen een bestaande muur als losstaand. In het laatste geval wordt het scherm opgehangen aan gepoederlakte zwarte T-profielen die in de grond verankerd worden. Dankzij deze T-profielen wordt het strakke lijnenspel van de latjes haast niet onderbroken. Uniek aan het Landmarq-concept zijn de extra functie die het tuinscherm kan krijgen. Zo kunnen een zwevende zitbank of legplank, een verlichtingsprofiel of een ijsbakje annex plantenbakje met verlichting of een zitbank met opbergbak aan de schermen worden gekoppeld. Deze accessoires brengen nieuw leven en comfort in de tuin of op het terras.

Het scherm is volgens Collstrop nog maar de start van het Landmarq-verhaal. De tekeningen voor een carport en poolhouse in hetzelfde hedendaagse design liggen klaar voor uitvoering.Meer info: www.collstrop.be

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in