Aanbevolen partners

suninvest logo
Kees Smit Tuinmeubelen logo
Tuinmeubelen

Belgisch design op het terras

Royal Botania, de Belgische producent van geraffineerd tuinmeubilair, stelt ook deze zomer weer een hele reeks nieuwe producten voor. Hun meubelen zijn niet alleen een droom om in te zitten, maar ook een lust om vanuit het huis naar te kijken.


Kokoon

Een oude bekende uit de Royal Botaniacollectie onderging een upgrade. Het houtwerk wordt voortaan uitgevoerd in teak. En zoals je van het merk mag verwachten, betreft het hier het meest hoogwaardige teakhout, geoogst op ecologisch verantwoorde wijze, en geselecteerd met uiterste zorg.


Shady Alu

De Royal Botania parasolcollectie, die door vele kenners geloofd wordt als de meest luxueuze op deze planeet, wordt verder uitgebreid. Vanaf dit seizoen zal de volledige Shady reeks, die tot op heden roestvrijstaal en teakhout combineerde, ook leverbaar zijn in een versie waarbij het houtwerk vervangen wordt door gepoederlakte aluminium ribben en gelakte kronen. Telkens in zowel wit, zwart als cappuccino kleur. Dit geeft de puristen de mogelijkheid het zonnescherm perfect te laten aansluiten bij het gekozen Royal Botania meubilair, zowel qua kleur als op vlak van materiaal.


Sunday

De Sunday reeks van Royal Botania wordt verder verruimd met drie nieuwe items. Zo is er de Sunday 53, een licht, comfortabel en compact blokstoeltje. Een bijhorend ligbed, de Sunday 193, volgt hetzelfde concept.
Ook een waterdichte kussenkoffer met een volume van 1 000 liter komt de reeks vervoegen. Bovendien zullen niet enkel deze nieuwe items, maar de hele Sunday collectie leverbaar zijn in zwarte coaxxxs vezel. Deze laatste staat nog altijd bekend als de sterkste kunststofvezel met de meest natuurlijke look.


Ixit Lounge

De succesrijke Ixit reeks uit de Royal Botania collectie wordt uitgebreid met een luxueuze loungeset. Met vijf verschillende zetelelementen kunnen door combinatie vele mogelijke opstellingen bekomen worden. Het nieuwe kleurengamma van luxueuze kussens laten toe om de loungeset verder aan te passen aan ieders persoonlijke smaak. Ook de tafelelementen kunnen van kussens voorzien worden, en zodoende dienst doen als voetbank. Het robuuste teakhouten frame staat garant voor vele jaren zorgeloos luieren.


Alusion

De Alu 320, een nieuwe tafel voor de tijdloze Alusion-collectie. In een handomdraai kan deze verlengd worden van 2 meter naar 3,2 meter en zodoende plaats bieden aan 4 extra disgenoten. Bovendien is voortaan de hele collectie ook verkrijgbaar in een witte gepoederlakte uitvoering, in combinatie met witte gezuurde tafelbladen. Ook de optionele gekleurde kuststof armleunen voor de zetels en de ligbedden zijn nieuw.Info: Royal Botania

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in