Aanbevolen partners

creemers
Interieurarchitect

Woon Mooi: bruisend interieurplatform

In een jarenlange traditie van woonbeurzen presenteert MECC Maastricht van 27 t/m 31 oktober van dit jaar het nieuwe concept Woon Mooi.

 

Woon Mooi is een bruisend interieurplatform waar nieuwe ontwerpen en de laatste trends inspireren. Waar het gezellig shoppen is en talloze accessoires onweerstaanbaar pronken om meegenomen te worden. Maar ook de plek voor handige interieuradviezen, doe-het-zelf tips en fraaie producten om de eigen woning te ‘pimpen’. Last but not least is Woon Mooi met haar speciale outlet-plein dé kans van slagen om fraaie meubelstukken tegen zeer attractieve prijzen te bemachtigen.


Vier sferen

Woon Mooi is vernieuwend en anders dan voorgaande woonbeurzen in MECC Maastricht. Er is volop beleving en interactie. Via een vaste looproute, loop he door vier verschillende werelden met ieder hun eigen sfeer: Interieur & Decoratie, Accessoires, Outlet en Bouw & Tuin. Daarnaast worden deze vier werelden samengebracht op de verschillende belevingspleinen.

Op deze belevingspleinen heb je het gevoel onderdeel te zijn van een live woonprogramma! De persoonlijke interieuradviezen, die normaal alleen voor personen met een groter budget of voor de uitverkorenen van een televisieprogramma zijn weggelegd, zijn tijdens Woon Mooi beschikbaar voor alle bezoekers. Beeldschone, professioneel aangelegde tuinen zijn van dichtbij te aanschouwen en er zijn dagelijks metamorfosedemonstraties in samenwerking met Woonboulevard Heerlen. Hierbij wordt op een speciaal podium getoond hoe je met diverse eenvoudige middelen een kamer totaal kunt veranderen.

Naast bovenstaande laagdrempelige acties voor een breed publiek, kan ook de meer ervaren designliefhebber zijn hart ophalen tijdens Woon Mooi! Berden Wonen zorgt namelijk voor een unieke galerie van stijliconen. In een reis door de tijd kom je in aanraking met uiteenlopende designstukken van grote ontwerpers als Gerrit Rietveld, Le Corbusier, Eileen Gray en Charles Eames.


Meer informatie op www.woon-mooi.nl
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in